2777
2789

پدرم از بچگیم منو میزد، سر کوچیکترین و بی اهمیت ترین چیزا، تا همین ۳ ماه پیش در اتاقمو شکوند برا اینکه منو بزنه، تا یه هفته از بدن درد نمیتونستم پاشم،  با اینکه گاهی وقتا مهربونه و هرچی بخوام واسم فراهم میکنه اما زود عصبی میشه و رحم نمیکنه، از بچگیم هیچی نمیگفتم و زود میبخشیدم اما الان ب شدت عقده و کینه ها تو دلم جمع شدن همش دنبال فرصتم پدرمو اذیت کنم، با اینکه ۲ ماهه ک کاریم نداره و اصلا باهم حرف نمیزنیم اما صحنه ای که در اتاقمو شکوند و اومد بهم حمله کرد و یادم نمیره، ب محض اینکه اینارو یادم میاد انقد ازش متنفر میشم ک شروع میکنم با رفتارام اذیتش میکنم و ناراحتیو تو چشاش میبینم، از عذاب دادنش لذت میبرم و این اصلا دست خودم نیس💔خیلی کارا باهام کرد،کارایی کرد ک با دشمنشم نمیکنه🖤حتی دیشب ی حرف بدی راجبش زدم ک شنید،  با اینکه چندروز پیش پیام داد ک خیلی دوستت دارم و این حرفا اما باز دارم تلافی میکنم و این اصلا دست خودم نیس چیکار کنم💔💔💔

چیزی ب ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که اصلا حس عذاب وجدان نداشته باش بخاطر ناراحتیش اون اگر ناراحتی تو چشماشه بخاطر اینکه تازه داره میفهمه چیکار کرده بنظر من که خوبش میکنی حتی اگر بیشتر از این بکنی هم حقشه ولی برای ارامش روانت هیچ اهمیتی بهش نده

عزیزم به این فکر کن که اون زمان پدرت ببخشید نادون بوده و الان متوجه اشتباهش شده ، به اینکه خدا نکرده از دنیا بره فکرکن و بدون تا وقتی زنده است باید قدرشو بدونی ، برای فراموش کردن خاطرات منفی هم هروقت به ذهنت اومد تغییرشون بده، مثلا لحظه ای که داره کتکت میزنه رو تصور کن و اونو تبدیل کن به یه فیلم که آخرش پدره بچه شو بغل میکنه و میبوسه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

عزیزممممممممکاملا درکت میکنمسعی کن بهش فکر نکنی و ب چیزای دیگه فکر کنیهروقت یادت میاد حواستو پرت کن

واقعااا دست خودم نیس نمیدونم چی شده

همش با خودم میگم شاید این همه غم و افسردگیام بخاطر اینکه پدرمو اذیت کردم🖤

چیزی ب ذهنم نمیرسه

اولا که اصلا حس عذاب وجدان نداشته باش بخاطر ناراحتیش اون اگر ناراحتی تو چشماشه بخاطر اینکه تازه داره ...

نه عزیزم اصلا ناراحت و پشیمون نیس

دیشب ی حرف خیلی بدی راجبش زدم

گفت این دفعه نمیزنمت، تیکه تیکت میکنم

پس پشیمون نیس و به شدت ازش متنفرم💔

چیزی ب ذهنم نمیرسه

عزیزم به این فکر کن که اون زمان پدرت ببخشید نادون بوده و الان متوجه اشتباهش شده ، به اینکه خدا نکرده ...

درست میگی عزیزم اما این تصورات من یه چیز غیر ارادیه💔یعنی دست خودم نیس

اتفاقا چندروزه مریضه و دارم دیوونه میشم🥲

چیزی ب ذهنم نمیرسه