2777
2789
به زودی حل میشه و از دغدغه راحت میشی ولی بهتره از هر اتفاقی درس بگیری تو زندگی و عبرت بشه برات ولی ب ...

عزیزم حستون دقیقه لطفا دعام کن گلم دق مرگ شدم ولی زنده موندم

شش ساله دغدغه دارم

پدرش زیاد دلش نیست و نمیخواد ولی در اخر کوتاه میاد عزیزانتونم خوب میشه فقط یزره روحیشو بهتر کنید و ...

چهار سال کوتاه نیامده، کلافه شدم. از بس فامیل گفت چی شد چی شد بدتر.....

ممنونم دوست خوبم، خدا از زبونتون بشنوه. براتون آیه الکرسی میخونم.

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه بگین حسش بهم چیه؟ اون یکی جای منو براش میگیره؟

جایگزین میکنه ولی اونم نمیمونه و بعدا قدرتو میفهمه و میدونه ک تو چیز دیگ ایی بودی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
جایگزین میکنه ولی اونم نمیمونه و بعدا قدرتو میفهمه و میدونه ک تو چیز دیگ ایی بودی

وای مرسی مرسی مرسی 

دولتی قبول میشم؟ شغلم چی میشه ؟

احساساتش. و پنهون می‌کنه ؟

I'm only 16 year...
پدرش زیاد دلش نیست و نمیخواد ولی در اخر کوتاه میاد عزیزانتونم خوب میشه فقط یزره روحیشو بهتر کنید و ...

اگه اشکال نداره میشه بگید متولد چه ماهی هستم. هم خودم هم شخص مورد نظر. ممنون. ببخشید

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  
عزیزم حستون دقیقه لطفا دعام کن گلم دق مرگ شدم ولی زنده موندم شش ساله دغدغه دارم

به زودی حل میشه نگران نباش خدا هواتو داره 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نیمی از جاها درست گفتم و دقیقا همون شد

پس کلا بیخیالش بشم؟  

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

چهار سال کوتاه نیامده، کلافه شدم. از بس فامیل گفت چی شد چی شد بدتر..... ممنونم دوست خوبم، خدا از زب ...

ایشالله حل میشه خدا حواسش به همه بنده هاش هست و صلاحشون رو رقم میزنه براشون

نیمی از جاها درست گفتم و دقیقا همون شد

عزیزم من کی ازدواج میکنم 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍
طلاقت خیلی طول میکشه زمان میبره ولی قدم تو مسیر درستی گزاشتی ، میتونی بعدا خیلی موقعیت عالی برات پی ...

طلاق با مهریه میشه؟

مثلا چقدر طول میکشه؟

الان دارم میرم کلاس خیاطی

اگه اشکال نداره میشه بگید متولد چه ماهی هستم. هم خودم هم شخص مورد نظر. ممنون. ببخشید

والا درین حد نمیدونم 

ولی اواخر سال هستی و شخصت هم پاییز یا بهار 

ولی مطمعن نیستم اصلا ک درست گفته باشم حس میکنم برعکس گفتم

ایشالله حل میشه خدا حواسش به همه بنده هاش هست و صلاحشون رو رقم میزنه براشون

عزیزم لطف میکنید بگید رابطه ما چی میشه!؟

و اینکه کی درست میشه.؟

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
وای مرسی مرسی مرسی  دولتی قبول میشم؟ شغلم چی میشه ؟ احساساتش. و پنهون می‌کنه ؟

دولتی میاری ولی تلاشت کمه و حواست یزره پرته ، خودتو بیشتر مجبور به تلاش کن و ابندت خوبه ، شغلت هم شاید دولتی باشه ، احساسش رو نمیگه چون مغروره ولی پشیمون میشه

ممنونم گلم ممنونم از اینکه پاسخ دادین

کاری نکردم عزیزم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.