سلام میشه بگین حسش بهم چیه؟ اون یکی جای منو براش میگیره؟
جایگزین میکنه ولی اونم نمیمونه و بعدا قدرتو میفهمه و میدونه ک تو چیز دیگ ایی بودی
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
عزیزم حستون دقیقه لطفا دعام کن گلم دق مرگ شدم ولی زنده موندم شش ساله دغدغه دارم
به زودی حل میشه نگران نباش خدا هواتو داره
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چهار سال کوتاه نیامده، کلافه شدم. از بس فامیل گفت چی شد چی شد بدتر..... ممنونم دوست خوبم، خدا از زب ...
ایشالله حل میشه خدا حواسش به همه بنده هاش هست و صلاحشون رو رقم میزنه براشون
اگه اشکال نداره میشه بگید متولد چه ماهی هستم. هم خودم هم شخص مورد نظر. ممنون. ببخشید
والا درین حد نمیدونم
ولی اواخر سال هستی و شخصت هم پاییز یا بهار
ولی مطمعن نیستم اصلا ک درست گفته باشم حس میکنم برعکس گفتم
ایشالله حل میشه خدا حواسش به همه بنده هاش هست و صلاحشون رو رقم میزنه براشون
عزیزم لطف میکنید بگید رابطه ما چی میشه!؟
و اینکه کی درست میشه.؟
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
وای مرسی مرسی مرسی دولتی قبول میشم؟ شغلم چی میشه ؟ احساساتش. و پنهون میکنه ؟
دولتی میاری ولی تلاشت کمه و حواست یزره پرته ، خودتو بیشتر مجبور به تلاش کن و ابندت خوبه ، شغلت هم شاید دولتی باشه ، احساسش رو نمیگه چون مغروره ولی پشیمون میشه
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.