2777
2789

واقعا براچی فرق میزارن.چه فرقی میکنن.منکه خیلی ناراحتم.چند سال پیش مثلا 15سال پیش بابا بزرگم فوت کردو اون موقع گوسفند و باغ و تیکه های زمیناش که خیلیم تو روستامون ارزش داشت داد به دو تا پسر نازنینش این وسط مامان منو خالم که مثلا زن مردم بودن ندادن فقط به پسراش داط که دستشون جلو بیفته.مگر زن نمیتونه از ارثیش استفاده بکنه که پیشرفت کنه.دیگه شدددد تا ارسال مادر بزرگم فوت کردو بعدش فهمیدیم که هر چی بوده و نبوده همش رسیده به پسراش.مامانو خالم دریغ از یک دانه آجر یا یک مشت خاک ازون حیاط و زمینها و باغها به عنوان ارثیه.بعد الان من خودمو خواهرامو و دختر خالمو با دخترای دوتا داییم مقایسه میکنم.ازینکه بخدا خدا شاهده ماهی یکبار صد در صد میان از سر تا به قدمشون از تو شهر خرید میکننو میرن.گوشی دختر داییم سه سال پیش 12ملیون خرید.چشماشو لیزر کرد بخدا.فکر کنین بخدا سه سال پیش یک شلوار تو خونه خرید بقران 250هزار تومن .هر لباسیم که میخره خیلی بپوشه شش ماه تا یکسال.یک روز رفتم خونه داییم بخدا در کمد لباساشون بسته نمیشد.عکس غذا بوام فرستاد گفتم چیه گفت کیک گوشت از اینترنت گرفتم.بعد حالا ماو دخترای خالم اونا بدتر ازما که دختر خالم میخواست چشماشو ایزر کنه شیش ماه تو نوبت بیمارستان دولتی ولی دختر داییم رفت بیمارستان خصوصی.خفض برا چی اینقد فرق میزارن.چرا خودتونو مدیون هفت پشتتون میکنین.چرا دخترو ادم حساب نمیکنن.مگه پسرا خوشمزه تره براشون.یادتون باشه که اون دنیا گردنتون بسته.باید جواب بدین.

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آنقدر قسم میخوریم دختر خوب  دختر هم از پدر ارث می‌بره ،پدر بزرگت وصیت نامه داشته؟

همون موقع که زنده بود همرو زد به نام پسراش

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
آخه فکر می کنن اگه به دختر بدن همه چی رو دامادش میبره

همش نامردیه

قدیما خیلی فرق گذاشتن ولی الان بهتره . چون دخترها به حقوق خودشون واقف شدند . همون پدربزرگتان ،شرعا و قانونا نمی تونست همه اموال و به پسرها بده . مادر شما و خاله اگه شکایت میکردن حقشونو می گرفتن . فقط ثلث اموال و میشه وصیت کرد . تازه من شنیدم که سایر وراث باید راضی باشن وگرنه اونم باطله 

قدیما خیلی فرق گذاشتن ولی الان بهتره . چون دخترها به حقوق خودشون واقف شدند . همون پدربزرگتان ،شرعا و ...

م که راضی نیستیم .الان بارها بابام به مامانم گفته کو مالت.کو ارثت چرا فکر نمیکنن که زبون شوهر دراز میشه رو سر دخترشون

چه بی انصاف

م برا تشیع جنازه کادر بزرگم نرفتم.اصلااااا دوسشون نداشتم.شاید باورتون نشه گوسفند که میکشتن جیگرو کله پاچه و گوشتاشو فقطططط با پسراشون میخوردن.گپگ کدیونتون باشم حتی اگه همون اشغال گوسفندارو بدن به ما.خیلی فرق میذاشتن خیلی خیلی.ما از لبه پنجره نگاه میکردیم اونا همشون سر سفره.بعد همین مادر بزرگم که پیرو افتاده شد زنداییام بهش نگاه نمیکردن مادر بزرگم به دختر داییم پول میداد که اونو میبرد حمام و لباساشو میشست

این فرق گذاشتنها بچه ها رو با هم دشمن میکنه

الان ما چند ساله خونه داییام نرفتیم.