2777
2789

بچه ها پسرم ۹ماهشه از دیروز تب ۳۷/۵و۳۸کرد اسنامینوفن دادم مریضم نیست دوهفته پیش مریض بود ده روز انتی بیوتیک خورد خوب شد الان دوباره دیروز تب خفیف کرده بدون هیچ علائمی از صبم پاشده دهنشو سفت کرده غذا نمیخوره شیر میخوره فقط چیکارکنم چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مایعات فراوان

شیر فراوان بهش بده

اگر مجدد تب کرد، حتما حتما حتما بیرش بیمارستان

ممکنه عفونت قبلیش کامل خوب نشده باشه و مجدد اود کنه، به علایم بچه ات توجه کن

اگر بی حالی بی اشتهایی زیاد داشت سریع ببر سرم بزنن .

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
احتمالا تبش بخاطر دندون درآوردنه

دندان تب ندارد.

اینو باید تو کتاب کلاس اول بنویسن واسه امثال شما.

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
نه تو بلدی عزیزم😂

بله ممکنه سر بچه گاهی داغ بشه اما تب نمیکنه .

اینو دکتر صافی و دکتر ظریفی متخصصهای اطفال داخل کانال تلگرامشون گفتن.

وقتی نمیدونید، با جون بچه ۹ ماهه بازی نکنید.

بله ممکنه سر بچه گاهی داغ بشه اما تب نمیکنه .اینو دکتر صافی و دکتر ظریفی متخصصهای اطفال داخل کانال ت ...

حداقل از امثال شما که کل اطلاعاتتون از چنلای تلگرام به بهترم

با تویی که عقلتو دادی دست تلگرام و یذره هم شعور و شخصیت و ادب حرف زدن هم نداری جای بحثی نیست