2777
2789
اینجا یکم چرت و پرت درباره مهمونات بگو خودتو خالی کن😂🫠

خدا خیرت بگه اره بگم یکم راحت شم

مادرشوهر پدرشوهرم نوبتی یه هفته خونه بچه ها میان

الان ۹ روزه خونه منن. مادرشوهرم پوشکی هس . خونه بقیه جاریام خواهرشوهرم میره کارای مامانش رو میکنه. ولی خونه من ، خودم باید پوشکش عوض کنم مدفوع میکنه تمیزش کنم بخدا خسته شدم . بشونمش بخوابونمش غذاش بدم لباساش بشورم. خواهرشوهرمم نمیاد

دیروز شنیدم پدرشوهرم به برادرشوهرم میگفت ما خونه این پسرم راحت هستیم همینجا دیگه میمونیم😭😭😭

تو روخدا یه چی بگید من آروم شم

اگه بمونن چی؟ تا آخر عمرم گوه بشورم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

خدا خیرت بگه اره بگم یکم راحت شممادرشوهر پدرشوهرم نوبتی یه هفته خونه بچه ها میانالان ۹ روزه خونه منن ...

بچه هم داری؟

وای ببخشید تیکه آخرش مردم از خنده میگی گوه بشورم😂😂😂به شوهرت بگو ردشون کنه برن اگه میتونه بگو اذیتی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هم داری؟ وای ببخشید تیکه آخرش مردم از خنده میگی گوه بشورم😂😂😂به شوهرت بگو ردشون کنه برن اگه می ...

اره یه پسر دارم

من فقط ۲۵ سالم هس

شوهرمم خسته شده ولی روش نمیشه چیزی بگه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اره یه پسر دارممن فقط ۲۵ سالم هسشوهرمم خسته شده ولی روش نمیشه چیزی بگه

یعنی چی شما خودتون زندگی دارین باید به خودتون برسید به شوهرت بگو بگه واقعا آدم به خانوادش ک نباید رودرواسی داشته باشه خودتون مهم ترید حالا تو بگی شاید بد شه ولی بگو شوهرت بگه

یعنی چی شما خودتون زندگی دارین باید به خودتون برسید به شوهرت بگو بگه واقعا آدم به خانوادش ک نباید رو ...

بخدا خستم

کدوم عروسی این کارا رو میکنه. کاش میمردن

من دیگه نمیتونم

الان بعضیا میان میگن طلاق بگیر🫠ولی تو رو خدا حتما بگو شوهرت مطرح کنه

بهش میگم میگه رم نمیشه که بگم برید

داداشش هم همش میگه الان میام نیم ساعت دیگه میام ولی نمیاد

دارم گریه میکنم

مادر شوهر کدوم نی نی یاری😂😂😂

همونی ک باید ۳ ساعت التماس کنی عکساروتاییدکنه😑🤣

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ادبش کن پس😂😂😂موش بدوئون تو زندگیش

هعییی خیلی خطرناک پسرمو ازم دورکرد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️