2777
2789
عنوان

برای چی پدر مادرا بین بچهاشون فرق میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 43 پست

بابا بزرگ منم نداد منم آنقدر تو گوش بابام خوندم تا سهم عممو داد

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباتون چی ؟نکنه خانواده پدری هاتون دختر دوستن؟

بخدا با اینکه الان مامان بابای بابام دوتاشون زنده هستن.ولی ارثیا دختر و دختری دادن پسر رو هم پسری دادن.گفتن هر چقد قانونش باشه و شرعیش رو انجام دادن.بابای بابام میگفت تا زندم باید استفاده بکنن.من مردم این ارث چه فایده داره که از اول جوونی عذاب بکشن.خفض خدارو شکر پسراش به اندازه خودشون دختراشم به اندازه خودشون پیشرفتشونو کردن.ولی بر عکس داییام پولدارتر میشن و گردو ها و سیبارو میفروشن حتی یک کیلو به مامانمو خالم نمیدن.ازین ورم زبون خالمو مامانم کوتاه هیچ حرفی نمیتونن بزنن

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
بابا بزرگ منم نداد منم آنقدر تو گوش بابام خوندم تا سهم عممو داد

خدا انشالله خیرتون بده.چقد عمتو بچهااش خوشحال شدن

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
چ خوبی تو 

قربانت آخه نمیارزه مگه چند وقت زنده ایم ...تازه پدر شوهرم که وصیت نامشو نوشت به پسراش خیلی بیشتر داد منم باز تو گوش شوهرم خوندم تا وصیت نامشو عادلانه بنویسه ولی هنوز زورمون نرسیده  بعضیا میگن خلی...ولی من از اینجور پولا کلا خوشم نمیاد

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

قربانت آخه نمیارزه مگه چند وقت زنده ایم ...تازه پدر شوهرم که وصیت نامشو نوشت به پسراش خیلی بیشتر داد ...

آفرین بهت تو یقینا خیلی سعاتمند و عاقبت بخیری❤️

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...

مادر وخالت میتونستن به وقتش شکایت کنن حقشون بگیرن

حتما یه مقدار ارث میرسید

اینقد هم الکی نیست قانون هست

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
قربانت آخه نمیارزه مگه چند وقت زنده ایم ...تازه پدر شوهرم که وصیت نامشو نوشت به پسراش خیلی بیشتر داد ...

هی روزگار.داییم بهترین جهاز رو داد به دخترش.یک دخترم تو عقد داره.از خرجای اون نگم براتون باز.ولی ما چی ..........

عزیزم میشه دردو دلتو تو پیجم بزارم  یکم تغییر وتحولش میدم فقط؟

ن تورو خدا

مادر وخالت میتونستن به وقتش شکایت کنن حقشون بگیرن حتما یه مقدار ارث میرسید اینقد هم الکی نیست قانو ...

از زنداییام ترسیدن

داییات هم‌بی انصاف بازی دراوردن و مامان و خالتون بی زبون بازی .باید میگفتن شما زیر دین ما هستید.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
داییات هم‌بی انصاف بازی دراوردن و مامان و خالتون بی زبون بازی .باید میگفتن شما زیر دین ما هستید.

مگه نمیبینن????اوففففففففف

از زنداییام ترسیدن

وااا چه ترسی

قانون قوی هست یا زندایی هات؟ 

قانون محکم میزد تو دهن دایی و زندایی هات

عزیزم مامان خودت هم مقصرع خودش حقش نخواسته

حالا شایدم دیر نشده باشه بهتره با یه حقوق دان مشورت کنید اگه فرصتی باقی مونده باشه شکایت کنن 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم