2777
2789
عنوان

برای چی پدر مادرا بین بچهاشون فرق میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 43 پست
آفرین بهت تو یقینا خیلی سعاتمند و عاقبت بخیری❤️

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا چه ترسی قانون قوی هست یا زندایی هات؟  قانون محکم میزد تو دهن دایی و زندایی هات عزیزم ما ...

پل اینقد شیرینه که کی به فکر دین و جواب دادنه.

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
پل اینقد شیرینه که کی به فکر دین و جواب دادنه.

عزیزم دین با قانون فرق داره

اون ارث حق شرعی و قانونی مادرتون بود

من دیدم خانومی شکایت کرد از طریق دادگاه به حقش رسید

مادرتون خودشون کوتاهیی کردن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
اگه فهمیدی چرا فرق میذارن بمنم بگو

نامردیه نامردی نامردی

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 
عزیزم دین با قانون فرق داره اون ارث حق شرعی و قانونی مادرتون بود من دیدم خانومی شکایت کرد از طریق ...

خب اوتاهیشون بخاطر اینه که میگن اوقاتمون تلخ میشه.مامانمو خالم میگن از اول ندادن بزار تا اخرش ندن

قديمي ها فكر ميكنن پسر براشون چيكار ميكنه والا منم نميفهمم اگه نميخان ب داماد ك غريبست برسه خب عروس هم غريبست دو برابر دختر خودشون ميرسه ب شوهرش!! انگار رسيده ب خودش 

وقتي هم والدين پير بشن پسرا ب درد پدر مادر نميخورن اگه هم بخورن عروسا نميذارن

اونا كار غيرقانوني كردن نميشه ك همش برا خودشون باشه مگر اينكه پدر و مادر توي محضر سند ب نام زده باشه قبل از مرگشون ب نام كسي بشه

وگرنه با وصيت فقط يكسوم اموال ميرسه ب شخص خاصي

پیام من به مادر پدر هایی که طرز فکر و دارن : 

وقتی به پسرت ارث فراوان‌میذاری و دخترت انگشت به دهن میمونه در واقع داری کاری میکنی که عروست بتونه همه جوره به دخترت پز بده و بچزوندش. اونم با پول‌هایی که شمااا بهش دادین .

دیدم که میگم.

پیام من به مادر پدر هایی که طرز فکر و دارن :  وقتی به پسرت ارث فراوان‌میذاری و دخترت انگشت به ...

م خودم برام تجربه شده هم بچهامو سرو سامون بدم همون اول ارثشون رو میدمشون قانونی و شرعی

بابابزرگ منم قبل فوتش وصیت کرد ک فلان چیزا مال پسراس هرچی موند مال دخترا ولی وقتی فوت کرد داییام باقی مانده ک مال مامانم و خاله هام بودن برا خودشون بالا کشیدن وبرداشتن الان یکی از یکی وضعش بهتره چندتا چندتا زمین وخونه وباغ وماشین وزندگی آنچنانی اما دخترا هیچی..

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
بابابزرگ منم قبل فوتش وصیت کرد ک فلان چیزا مال پسراس هرچی موند مال دخترا ولی وقتی فوت کرد داییام باق ...

اهی کوفتشون بشه