من قدم ۱۵۵ وزنم۴۸ سایزمم ۳۶ بنظرتون این لباس بهم میاد؟تو جایی که زندگی میکنم ندارع از این مدل برای همین باید اینترنتی سفارش برم برای همین دو دلم قیتمشم ۹۸۰ برای تولدم تو بیرون میخوام بپوشم با کت جین روش بنظرتون این باکلاس تره یا بارونی کوتاه بگیرم کدوم بیشتر بهم میاد ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم به این سایز هر لباسی میاد و اینکه همین خیلی شیک و مناسبه
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
ببین این تیپ بد نیست ولی هم لباس زیرشو میشه با یه چیز بهتر ست کرد هم کت جین با یه ترکیب دیگه خوشگل تر میشه این دختره خوشگله خودش و تیپشم بد نیست اما عالیم نیست...
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭