2777
2789
عنوان

دیگه خستم بچه ها از شوهرم و مادرش بیاید لطفن

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 42 پست
من ک با اینک تازه عروسم اما پشیمونم آخ خونه بابامم دوس نداشتم نمیدونم چیکار کنم دوسندارم برگردم ب او ...

منم تازه یه یه ساله ازدواج کردم منم همرو دادم با ماشین باباش تصادف کرد فروخت اونو‌ درست کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه یه یه ساله ازدواج کردم منم همرو دادم با ماشین باباش تصادف کرد فروخت اونو‌ درست کرد

عزیزم ایکاش قبول نمیکردی سرکار نری پس انداز میکردی 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا
اینجورمواقع بگوعزیزم شمابرین من نمیام بزارحساب کاردستش بیاد یه بهانه الکی بیار خودش تاتهش میخونه دفع ...

دقیقا همین کارو کردم بهونه پریودی اوردم گفتم شمابامادرت برو گفت سه تایی میریم گفتم رو کارت نوشته اقا و بانو ولی شما با مادرت برو بیشترم بهت خوش میگذره گفت من خاستم توی عروسی تنها نباشی گفتم تو باید بامن مشورت میکردی ک خانوم اصلا دوسداری تنهاباشی یا کسی همرات بیاد ولی بیشعورههه هیچوقتم درس نمیشه گف اوکی تنهامیرم بعدم دعوامون شد 

دقیقا همین کارو کردم بهونه پریودی اوردم گفتم شمابامادرت برو گفت سه تایی میریم گفتم رو کارت نوشته اقا ...

بزار تاثانیه اخر فکرکنه نمیای بعد خواست بره احتمالا میگه اگه مامانش نبود برو گلم مرداهمینن شعورندارن بعضی وقتا مثل بچه  میمونن واقعا رومخ میرن 

اینروزها زیادی ساکت شده ام ؛ حرفهایم نمی‌دانم چرا بجای گلو از چشمهایم بیرون می‌آیند
براشون مهم نیست 

چرا براشون مهمه چون نمیخوان تنهابرن اینجورمواقع میخوان یه همراداشته باشن

اینروزها زیادی ساکت شده ام ؛ حرفهایم نمی‌دانم چرا بجای گلو از چشمهایم بیرون می‌آیند
بزار تاثانیه اخر فکرکنه نمیای بعد خواست بره احتمالا میگه اگه مامانش نبود برو گلم مرداهمینن شعورندارن ...

بدی بهم نکرده مادرش ولی همجا بوده دنبالمون خستم همین

دلم مسافرت دوتایی مهمونی دوتایی رستوران دوتایی ی تعطیلاتی ک صبح تا شبش دوتاییمون باشیم میخواد:) 

بدی بهم نکرده مادرش ولی همجا بوده دنبالمون خستم همین دلم مسافرت دوتایی مهمونی دوتایی رستوران دوتایی ...

منم مثل شمایم هرجارفتیم  باخانوادش رفتیم فقط مسافرت تنهای بادوستاش میریم وگرنه هرجای دیگه خانواده اش بایدباشن ادم خسته میشه دقیقا خواهرشوهرکوچیکه منم مثل خواهرشوهرشماست من اولا جواب نمیدادم الان حدود۳ماه جوابشومیدم شدیدن هم ازچشمم افتاده 

چرا همینارو به شوهرت نمیگی ؟ یعنی گفتی و قبول نکرده؟؟

گفتم هزار بار گفتم میگه تو باهاشون مشکل داری تو شیطانی میخوای مارو از هم دور کنی

تاپیک قبلمو اگ بخونی متوجه میشی اون یکی از خوبی هایی بوده ک در حق خانوادش کردم

تعریف نمیکنم از خودم ولی بالاسری شاهده اینا حتی تولدای خودشونم یادشون نیس ولی من همرو یادمه و همیشه سنگ تموم گذاشتم 

خدانگذره ازشون😔بخدا دل شکستن خیلی بده خیلیی کاش بفهمن

خواهرشوهرمن ۵۰روزازمن کوچیک تره شدیدن حسوده نمیدونم به چی من حسودی میکنه فقط میگم خداصبرم بده از دستش تاچیزی میگم میگه اول داداش من بود فلان باباپیش کش خودتتون خخخخخ