2777
2789
عنوان

دیگه خستم بچه ها از شوهرم و مادرش بیاید لطفن

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 42 پست
گفتم هزار بار گفتم میگه تو باهاشون مشکل داری تو شیطانی میخوای مارو از هم دور کنی تاپیک قبلمو اگ بخو ...

نگاه کن اصل به شوهرت ازخانواده اش چیزی نگو فکراشون خرابه بزار کم کم خودشون میفهمن خانواده اشون چی هستن 

اینروزها زیادی ساکت شده ام ؛ حرفهایم نمی‌دانم چرا بجای گلو از چشمهایم بیرون می‌آیند
خواهرشوهرمن ۵۰روزازمن کوچیک تره شدیدن حسوده نمیدونم به چی من حسودی میکنه فقط میگم خداصبرم بده از دست ...

خواهرشوهر منم ۶ سال ازم بزرگتره تا قبل ازدواجش که با سیاستایی ک داشت همیشه ازارم میداد و من ادم بده بودم ب چشم برادرش فرشته بود 

همیشه دعاکردم اونقدر زندگی قشنگی داشته باشه اونقد عالی باشه ک منو فراموش کنه خداروشکر الان سه ماهه نامزده فعلا بیخیال منه ولی همچنان نیش زدنتش هس یکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم هزار بار گفتم میگه تو باهاشون مشکل داری تو شیطانی میخوای مارو از هم دور کنی تاپیک قبلمو اگ بخو ...

بگو باشه من مشکل دارم بیا باهم بریم پیش مشاور ببینیم کار تو درسته یا حرف من. مجبورش کن ببرش مشاور . بگو فقط یه جلسه بیا به مشاور بگو زنم شیطانه تو هم همه چیو تعریف کن اون قضاوت کنه

مادرشونو هست ولی

چی بگم والا من زدم به بیخیالی اگه بدونین تودل من چیمیگذره من بد نیستن ها اما همچی خوب هم نیستن گاهی خوبن گاهی تیکه میندازن 

اینروزها زیادی ساکت شده ام ؛ حرفهایم نمی‌دانم چرا بجای گلو از چشمهایم بیرون می‌آیند
نگاه کن اصل به شوهرت ازخانواده اش چیزی نگو فکراشون خرابه بزار کم کم خودشون میفهمن خانواده اشون چی هس ...

من اهل ف.ال گرفتن نیستم یبار خیلی حالم خراب بود زنگ زدم ی خانومی ف.ال قهوه گرفتم

بعد بهم مو ب مو گفت 

گفت ی اتفاقی میوفته که ی روز همسرت ب تو پی میبره از خانوادش دوری میکنه باهاشون بحث میکنه ولی تو هیچوقت ب روش نیار نگو دیدی گفتم

من حتی حاضر ب دوری و بحث با خانوادش نیستم فقط میخوام چشماشو باز کنه رو همچی

خواهرشوهر منم ۶ سال ازم بزرگتره تا قبل ازدواجش که با سیاستایی ک داشت همیشه ازارم میداد و من ادم بده ...

ادم بشونمیشن ایناخواهرشوهر نیستن خار شوهرن 

بگو باشه من مشکل دارم بیا باهم بریم پیش مشاور ببینیم کار تو درسته یا حرف من. مجبورش کن ببرش مشاور . ...

دوماهه مشاور میریم ۳٪ درصد درست شده همچنان میریم ولی خانوادش ب بودن همجا عادت کردن اگ نباشن انقد میگن عذاب وجدان میدن ب همسرم تاتعطیلی میشه سریع برنامه میچینن برای ما 

من برم بخوابم فردا باز میخوام باخانواده شوهر بریم بیرون اوف به قول تو ادم دوست داره گاهی تنها بره بیرون 

دوماهه مشاور میریم ۳٪ درصد درست شده همچنان میریم ولی خانوادش ب بودن همجا عادت کردن اگ نباشن انقد میگ ...

وااای خیلی رو مخه اینطوری که همه جا هستن.من اگه بودم خونه موندن و بهونه اوردنو ترجیح میدادم.یا خیلی رک بهشون بگو فلان تاریخ میخوایم سفر دو نفره بریم ک حساب کار دستشون بیاد نمیدونم ولی شل نگیر .چرا همش باید تحملشون کنی

وااای خیلی رو مخه اینطوری که همه جا هستن.من اگه بودم خونه موندن و بهونه اوردنو ترجیح میدادم.یا خیلی ...

خیلی جاها تنهاموندم خونه و نرفتم ب هربهونه ای بعدش دیدم شوهرم ب یساعت نکشیده برگشته خونه خاسته از دلم دراره

بش میگم اخه مرد وقتی تو اینجوری بامن خب چرا نمیخوای تنها باشیم ازچی خونوادت میترسی یا حساب میبری

ولش کن ایشالا خدا ب راه راست هدایتش کنه ولی دل چرکینم  

من برم بخوابم فردا باز میخوام باخانواده شوهر بریم بیرون اوف به قول تو ادم دوست داره گاهی تنها بره بی ...

من بعضی اوقات ب خانواده خودم تعارف میزنم ک بیان میگن نه باهم خوش باشید بگردید بخندید ولی مادرشوهر میگ چراعروس خوش باشه بگرده من نگردم؟؟  ولی دختراش میگ تنهایی همیشه لگردید خوش بگذرونید

بخاب عزیزم روز خوشیه مام ایشالا میرسه شبت بخیر

من بعضی اوقات ب خانواده خودم تعارف میزنم ک بیان میگن نه باهم خوش باشید بگردید بخندید ولی مادرسوهر می ...

والا انشاالله همچین مادر شوهرای سر دختراشون بیاد هخخخخخ