2777
2789
عنوان

مخارج ماهانه ی من و دعوا با همسر بیایید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 65 پست

اگه ماهانس به نظرم ماهي نزديك به ١١تومن خرجت ميشه 

من خودم شاغلم درامدمم خوبه يعني از شما خيلي بيشتره 

بعضي خرجا واقعا ماهانه نيستن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

هرماه ضد افتاب میخری؟

هرماه روغن ماشین عوض مبکنی؟

هرماه میری فیشیال؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو این جمع بدبخت منم که ماهی ۵۰۰تومنم برا خودم خرج ندارم☹️😪

باورت میشه حتی اصلاح هم دلم نمیاد بدم با تیغ صورتم میزنم ابروهام خودم تمیز میکنم ولی شوهرم خسیس نیس اگر بگم خدایی میده اما خودم دلم نمیاد

۴ میلیون خرج تو میکنه 😐😐😐😐۴ میلیون والا تو این دوره زمینه چیزی نیس 

بگو خسیس بازی رو ول کن دنیا دوروزه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
الان تو این جمع بدبخت منم که ماهی ۵۰۰تومنم برا خودم خرج ندارم☹️😪

ن داش منم هسدم😁

حقوق شوهرم حدااکثر ده تومنه🙆‍♀️

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

چی بگم والله. هم چین کم خرجم نیستی

دیشب همسر منم میگفت هزینه های زندگی سر به فلک کشیده. یه دکتر بردن بچه یه میلیون برامون آب خورد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را