2777
2789

سلام دوستان .من یه پس ۱۳ ساله دارم خیلی شدید بهم وابسته س و خیلی پسر عاطفی یه.

پسرمن به شدت بد غذاس و خیلی من رو خسته کرده بود. همش فسفود یا کباب دوست داره و چند نوع غذای مورد علاقه شو میخوره .خلاصه خودشم از این جریان تکراری بودن غذاها خسته شده بود من باهاش صحبت کردم و ازش خواستم اگه همکاری کنه و غذاهایی رو که من درست میکنن بخوره منم غذاهای مورد علاقه شو بیشتر درست میکنم خلاصه که من هر روز ناهار و شام متنوع درست میکنم و تو لابه لای نم غذاهایی رو که خیلی دوست داره رو میمون زیادم درست میکنم که مدرسه ببره و با دوستاش بخوره.در ضمن پسر من ناهار مدرسه میبره.فکر کنید من مثلا پیتزای خونگی .لازانیا. اسنک .پیراشکی گوشت. ساندویج همبرگر رویال و.‌‌‌ . که خداییش خیلی هم وقت گیرن رو  لابه لای غذاهای درست میکنم.در صمن شاغل هم هستم و خداییش اینهمه آشپزی کردن دهنمو صاف  کرده.

حالا پریشب شان کوفته درست کرده بودم و ناهار فردا خورشت فسنجان

پسرم خورد هیچی نگفت ولی باهام قهر کرده

میگه دو وعده غذایی رو که من دوست ندارن درست کردی.

یعنی نمی گفتا من که ازش پرسیدم گفت.

ولی بچه ها واقعا قهر کرده هااونی که همش آویزون من بود . دیشب که از سر کار اکندم فقط یه سلام داد و اصلا پیشم نیومد شبم که باهاش خواستم حرف بزنم ناراحت شد و تحویل نگرفت.

اصلا فکرشو نمیکردم که طاقت بیاره و باهام به مدت طولانی قهر کنه.همیشه ناراحتی شیک ساعتم نمیشد.

به نظرتون چه رفتاری باهاش کنم.

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

البته اینم بگم که همسرم به غذا خیلی اهمیت میده و مهمتربن مساله ش تو خونه مرتب بودن ناهار و شام هست. اگه خونه نا مرتب بسه و یا کار دیگه بمونه هیچی نمیگه ولی غذا نداشته باشیم صداش درمیاد.

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن کارهای عجیب غریب زیاد میبینی ازش پسر منم خیل بد غذاست من سه تا بچه دارم دوتا دخترا به نسبت خوبن ولی پسرم لب به غذایی که نمیخاد نمیزنه ولی بهش گفتم اینجا رستوران نیست منم سر آشپز نیستم خودش بلند میشه تخم مرغ یا سیب زمینی درست میکنه میخوره 

شما هم بی اعتنایی کن بهش که متوجه تغییر رفتار شما بشه تو رو خدا انقدر پسرا رو لوس بار نیارین الان شما نازشو میکشی چهار روز دیگه ازدواج کنه هرروز سر این موضوع جنگ و دعوا داره کشیدم که میگم و هر بار مادرشو لعنت میکنم که بچه هاشو اینجوری بار آورره

همون غذاهایی که دوست داره درست کن براش

براش که تکراری بشه زده میشه

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
شما هم بی اعتنایی کن بهش که متوجه تغییر رفتار شما بشه تو رو خدا انقدر پسرا رو لوس بار نیارین الان شم ...

عزیزم متأسفانه دیگه همه بچه ها لوس شدنه دختر و پسر هم نداره 

من دو تا پسر دارم وقتی دخترای مردم رو می بینم دهنم از تعجب باز میمونه دختره حتی لباس زیرش رو هم مادرش میشوره براش

عزیزم متأسفانه دیگه همه بچه ها لوس شدنه دختر و پسر هم نداره  من دو تا پسر دارم وقتی دخترای مرد ...

این طور تربیت ها خیانت به بچه س. بعد نتیجه اش را خواهند دید متاسفانه

و خدای که همین نزدیکی ست

بهش صبح ها صحبونه کره آجیل بده بخورد

حالا یا بادوم زمینی یا فندق یا گردو یا کنجد اینا همه کره شا هروعده یکی با شیره انگور یا خرما دیگه غصه غذا خوردنش نباش تا بیاد بهت بگد گشنمه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
این طور تربیت ها خیانت به بچه س. بعد نتیجه اش را خواهند دید متاسفانه

کاملا موافقم با صحبتتون بعد جالبیش اینه به من میگن خو پسرا خیلی احساس ندارن ولی اینا دخترن 

به نظرم دختر پسر نداره بچه نباید لوس بار بیاد

عزیزم متأسفانه دیگه همه بچه ها لوس شدنه دختر و پسر هم نداره  من دو تا پسر دارم وقتی دخترای مرد ...

ما مسئول بقیه بچه ها نیستیم ولی در قبال بچه خودمون و تربیتش مسئولیم یه خرده اذیت شدن تودوره بچگیشون میرزه به تکامل شخصیت و رفتارای آینده به خدا این بد غذایی و لوس بودن همسرم تو غذا منو روانی کرده هر مسافرتی با هر کسی میریم همش درگیر شکم آقام مهمونی دعوت میشیم یکم غذا باب میلش نباشه نمیخوره بیایم بیرون میره رستوران راس ساعت باید شام و ناهارشو بخوره به اندازه ده تا نوزاد عذاب میده منو نوزادو امید داری به بزرگ شدن و راحت شدن کارت ولی مرد بدغذا مصیبته ۸ ساله همه جور برنامه تربیتی روش پیاده کردم یه ذرهههههه بهتر شده الان همه خونواده رفتن یه سفر دو روزه ما رو هم دعوت کردن ولی میدونم برم یا همش باید تو آشپزخونه باشم یا همش ادا اطوار اینو تحمل کنم نرفتم با این که خودشم خیلی دوست داشت بریم و خیلی اصرار کرد ولی رفتاراش نهادینه شده توش دست خودش نیست و همشم تقصیر مامانشه