2777
2789
عنوان

خواهرزادم خود....زنی .میکنه

696 بازدید | 12 پست

سلام یه خوار زاده دارم ۱۷ سالشه خیییلی سخت میگیرن خانوادش .مادرشم که داروی اعصاب استفاده میکنه این بچه هر دفه ی بلایی خودش میاره مادر پدر بیشغورش فک میکنن ک مسموم شده . ما قطع ارتباطیم الان توی برنامه شاد پیام میده تازه یک هفتست اونم دور از چشم خانوادش بچه درداشو بهم میگه . چیکار کنم اینکارو نکنه دستاش کلا تیغ زده ولی مادر نفهمش نمیدونه. خودمم انقد گرفتاری دارم این مشکلم اضافه شده . تروخدا راه حل دارین بگین . میگه مامانم برد پیش مشاور چون درسم ضعیف شده بیشور نشسته پیش بچه اونم نتونسته مشکلشو بگه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

حالا چرا اینقدر به خواهرت حرف بد زدی 

در مورد خواهر زاده یکم باهاش حرف بزن و دلداریش بده باهاش دوست شو و اگه میتونی خودت ببرش مشاور

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا اینقدر به خواهرت حرف بد زدی  در مورد خواهر زاده یکم باهاش حرف بزن و دلداریش بده باهاش ...

امکان نداره پدر مادرش خیلی جبهه گرفتن ک رفت امد نکنیم حتی شبا منو بلاک میکنه مادرش نفهمه چون از ما خوششون نمیاد 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خودت ببرش مشاور خب گناه داره بچه 

نمیتونم چون رفت امد نداریم میخوام بخاطر خواهر زادم با خواهرم ارتباطمو بهتر کنم ول ی جواب زنگامو نمیده نمیدونم چیکار کنم. درنهایت تنها کاری ک ازم برمیاد اینه ک محبت کنم بش

[QUOTE=316010728]منم اینطوری بودم حیوون خونگی گربه آوردم خوب شدم 😍[/Q ینی تاثیزداره

نمیتونم چون رفت امد نداریم میخوام بخاطر خواهر زادم با خواهرم ارتباطمو بهتر کنم ول ی جواب زنگامو نمید ...

یروز از راه مدرسه یواشکی ببرش مشاور لازم نیس خانوادش بفهمن ،اصن خودت با معلماشون صحبت کن مطمئن باش اگ شرایطو بدونن ب احتمال زیاد کمکت میکنن

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

یروز از راه مدرسه یواشکی ببرش مشاور لازم نیس خانوادش بفهمن ،اصن خودت با معلماشون صحبت کن مطمئن باش ا ...

دست من نیس . باباش ببینه من رفتم مدرسش میکشتش . طفلک دختر مظلومیه . دوباررفتم ب بهانه اینک وسایلشو بدم ببینمش معلم نذاشت . مدیرشم دختر خالمه. بفهمه ب خانواد شمیگه بدبختر میشه

دست من نیس . باباش ببینه من رفتم مدرسش میکشتش . طفلک دختر مظلومیه . دوباررفتم ب بهانه اینک وسایلشو ب ...

پ بنظرم تنهایی برو مشاوره بت بده چیکا کنی یا اینک یه روانشناس حرفه ای  بصورت انلاین باهاش در ارتباط باشه..میدونم سختته خودتم مشکل داری ولی سرنوشت یه ادمه،مطمئن باش قدم خیری ک‌برمیداری ب زندگیت برمیگرده...ت با انتخابت میتونی کاری کنی بشه یه ادم منزوی با کلی تروما ک سی چل سالشه و بی هدف افسرده و خونه نشین شده البته اگ خدایینکرده خودکشی نکنه یا اینک خانم مستقلی ک بهترین زندگیو ازدواجو تحصیلو اشتغالو داره و خوشبختیشو مدیون توعه..مادیم بخا نگا کنی زمین کرده شاید یروز رسید همین خانم دستتو گرفت و مشکلاتتو حل کرد..از درختی ک خودت کاشتی میوه میخوری

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

پ بنظرم تنهایی برو مشاوره بت بده چیکا کنی یا اینک یه روانشناس حرفه ای  بصورت انلاین باهاش در ار ...

ممنون عزیزدلم .خیلی سعی میکنم کمکش کنم . اگه بتونم حتما