2777
2789

دوستان چیزی از پت اسکن میدونید که کجا انجام میشه هزینه اش دولتی میشه ؟ و بالای صد کیلو قبول میکنن دولتی ها؟ براش دعا کنید😭

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

ان شا الله خدا سلامتی بده بهشون

دلم گرفت

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#شفای_سرطان

🌸پرسش و پاسخ از آیت‌الله بهجت قدس‌سره

💠 سؤال: شخصی مبتلا به سرطان است. جهت استشفا راهنمايی بفرماييد.

✅ حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره:

«آب زمزم با تربت(کربلا) به نیت شفا به او بخورانند. صدقه هم به افراد متعدد بدهند.»

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
انشاالله به حق امام حسین خدا بهشون سلامتی بده❤️انشاالله سایشون مستدام باشه 

مرسی عزیزم ❤️🌱 سلامت باشید همیشه

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
#شفای_سرطان 🌸پرسش و پاسخ از آیت‌الله بهجت قدس‌سره  💠 سؤال: شخصی مبتلا به سرطان است. جهت است ...

ممنونم ❤️🌱

دعا میکنم انشالله خدا شفا بده پدرتو ♥️

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

حمد خوندم صلوات فرستادم انشالله به زودی شفا بگیرن 

ممنونم ❤️🌱

دعا میکنم انشالله خدا شفا بده پدرتو ♥️

ممنونم ❤️🌱سلامت باشید 

انشالله خداشفا بده خیلی از بیماران سرطانی بهبود پیدا کردند چه سرطانی و چندساله هستن جسارتا؟

53 سالشه 

نمیدونیم فعلا پت اسکن گفتن باید بده یا معده است یا ریه است فعلا به این دوتا شک کردن از یه غده لنفاویت توی گردنش شروع شد دادیم نمونه و نتیجه این شد لنفاویت تو گردنش منشا اش سرطان دیگس😔