2777
2789
عنوان

بیبی چک هاله دار مثبته همیشه ؟

246 بازدید | 21 پست

بچه ها امروز دقیقا روز موعدمه ... من هیچ علایمی ندارم ینی پریودام کلا بی علامته... 

دومین ماه اقدام هستم و این ماه فقط ۵ روز لتروزول خوردم.عکس بیبی چک بفرستم نظرتون میدین ... 

انقد ذوق دارم میترسم ولی به همسرم یا خانوادم بگم ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرس نداشته باش و به هیچکسسس نگو  اول مطمئن شو مثبت مثبته  برو آزمایش بده.  ...

مامانم می‌دونه تو اقدامم انننننننقد واسم دعا و زیارت عاشورا میخونه که از من پیگیر تره😂😂😂😂 از فردا که تاریخ پری گذاشت هی میخواد بگه چی شدددددد

عزیزم استرس نداشته باش و به هیچکسسس نگو  اول مطمئن شو مثبت مثبته  برو آزمایش بده.  ...

عکس بیبی چک دیدی؟ به نظرت میشه کاذب باشه ؟ 

هییییییچ علائمی ندارم 

مامانم می‌دونه تو اقدامم انننننننقد واسم دعا و زیارت عاشورا میخونه که از من پیگیر تره😂😂😂😂 از فرد ...

سعی کن نگی فداتشم میدونم مامانا اینجورین دوس دارن نوه داشته باشن♥️

مثبته مبارکه ♥️ انشالله بسلامت بدنیا بیاریش....دوهفته دیگه برو سونو قلب بعد برو دکتر .

جدی میگی 😍😍😍😍😍😍 

این ماه قرص لتروزول خوردم کیت تخمک گذاری خریدم ولی اصن درست حسابی نشد اقدام کنم به امید این بودم پری شم برم تلاش برای ماه بعد ... 

وای خدا ینی واقعا مثبته .... فردا برم آزمایش نشون میده؟

ارع یکم هاله انداخته  ببین فردا صبح  یا پس فردا صبح با ادرار اول بزن انشالله پررنگ باشه ...

آره ادرار صبح فکر کنم مطمین تره... اگه فردا نرم آزمایش دیگه میفته تا شنبه🤦🤦🤦 دققققققق میکنم 

جدی میگی 😍😍😍😍😍😍  این ماه قرص لتروزول خوردم کیت تخمک گذاری خریدم ولی اصن درست حسابی نشد ا ...

مبارکه ،میشه بپرسم روزی چند تا لتروزول خوردی؟

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید
آره ادرار صبح فکر کنم مطمین تره... اگه فردا نرم آزمایش دیگه میفته تا شنبه🤦🤦🤦 دققققققق میکنم 

چرا عزیزم اصن استرس نداشته باش 

آروم باش 

خب فردا صبح بزن انشالله پررنگ ک شد

شنبه برو ازمایش بده