2777
2789

خانما کامل تو پست اول میگم چندماه بود وحشتناک جوش میزدم درحدی که خجالت میکشیدم برم بیرون شوینده و تونر و صابونم بی،فایده بود بحدی،پوستم چرب بود روزی بیشتراز ده بار با صابون میشستم انگار نه انگار ولی تویه مدت اوکی شستم اول اینکه عرق کاسنی،گرفتم صبحها ناشتا خوردم صورتم تمیز میشتم باپنبه بهش سرکه سیب میزدم بعد یه رب با آب سرد میشستم بخور نعنا میگرفتم بعدش ماسک اسپرین و روغن درخت چای استفاده میکردم شبها هم قبل خواب صورتم میشستم و روغن درخت چای میزدم تاصبح بمون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل و بعد یک تیکه از صورتت بزار

بجان دخترم عکس قبلش ندارم اما جوشام وحشتناک بودن بزرگ و چرکی من تجربه خودم گفتم نیتم خیر بود چون خودم خیلی ناراحت بودم این چندوقت امیدوارم به درد کسی بخوره