2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44362 بازدید | 291 پست
کم دروغ بگو لعنتی، هیچ آدمی اینکار و نمیکنه مگر اینکه عقلش کم باشه @نی_نی_یار_پنج     ...

انقد قضاوت نکن،منم دیدم کسیو که لیزر رفته و میومد شلوارشو می‌کشید پایین با ذوق میگفت ببینین مثل پوست بچه شده🫤🫤

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
از طریقه لیزرش که چجوری نشسته و دراز کشیده تا لایه های درونی و بیرونیشو خدااااا شاهده رفته واسه اقوا ...

وای شما خودتون تحقیق نکردین .بنده خدا حتمن خیلی سادست منم دیدم بعضیا اینجورین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنا با بد کردن زنداداشتون صرفا کل خانواده ات رو زیر سوال میبری به دلایل زیر  برادر شما این ...

عزیز  دلم دورت بگردم میگم خوب بود عاااااالی بود نور چشممون بود از موقعی که رفته تو شهر این کارارو میکنه

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
اولا فرهنگ و شخصیت ادمی به شهر و روستا نیست دوما از جیب شما برمیداره خرج میکنه؟ سوما کسی از ایندش ...

👌👌👌شیری ک خوردی حلالت واقعن

نمیدونم واقعن موندم با این وضعیت الان چجوری هنوز پیدا میشن آدمای خاله زنک و فضول ک سرشون تو زندگی اینو اونه مدام 

اقا اگه وااااقعا بخره خرج کنه ما مشکلی نداریم افتخارم میکنیم عروسمون خرج میکنه ولی دروغ میگه خب دین ...

میفهمم چی میگی خواهرشوهر من تا دیروز بلد نبود دماغش بکشه بالا به نون و نوا رسیده فقط فخر میفروشه و مسخره میکنه هنوزم کت مجلسی با کتونی اسپرت میپوشه اما کلاس میزاره از حسادتشه

عزیز  دلم دورت بگردم میگم خوب بود عاااااالی بود نور چشممون بود از موقعی که رفته تو شهر این کارا ...

ماهواره ندارن ؟ کلاس آرایشگری یا جایی نمیره ؟ دوست صمیمی داره ؟ چطوری هست ارتباطشون ؟ 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اومدم خستگی در کنم برم غذا بپزم ببین با این تاپیکت اغفالم کردی .چه با حاله زن داداشت    

اره واسه شنونده و بیننده واقعا اره چون اقوام هم پشت سرش میخندن بهش ولی واسه ما باعث خجالته

باور کنید هستن ادمایی که دنبال توجه هستن و ..... همسر پسر داییم با عرض پوزش پیش همه از عفونت زنانش ...

ما داریم از وجود این ادما رنج میبریم و دنبال راه حل یا درد دل هستیم ولی بقیه مسخره میکنن و تهمت دروغگو میزنن بهمون چیبگم ...

مگه میشه بکشه پایین نشون بده اخهههه.حتما میگه رفتم لیزر

واقعا باور نکردنیه برا آدمهای نجیب و با حیا...

ولی من باور میکنم چون خواهر شوهرم دقیقا همینجویره ...بهشم میگیم لباس زیرت رو بپوش میگه همه زنیم دیگه...تازه از اونجای جاریش میگه میخوام عکس بگیرم بهتون نشون بدم مال اون خیلی خوشگله...

استخر باغشونم میرن همشون بدون  لباس زیر میرن تو آب حتی جلو بچه هاشون

قسم زیاد خوردم از اول تاپیک واقعا نمیدونم چه کنم ماها همه درمونده شدیم از کاراش بگم باید کتاب بنویسی ...

یبار بگو عه فلانی چقددد گرون خریدی من اینو دیدم صدتومن پاساژ فلان ... یا بگو چقد قیمتش مناسبه بیا باهم فردا بریم منم بخرم

یکی از اقوام ما با یه دختری ازدواج کرد که وضع مالی خوبی نداشتن...  دختر دقیقا بعد عقد فقط کارش خرید کفش و لباس و...  بود....  با دوستاش میرفت مسافرت به شوهرش میگفت با تو خوش نمیگذره فقط پول شوهرشو میخواست...  دیگه پسره طلاقش داد 

برای من زیادم غیر قابل باور نیست ادم بیحیا همه جا هست 

تو یه گروه زنونه چند نفر بودن زیادی راحت بودن یه بار یکیشون یه عکس با لباس زیر گذاشت 

یه بارم یکیشون حرف از اپیلاسیون و شیو بوده عکس شیو نشده ی بیکینیش روگذاشته 😑البته من ندیدم بعد تعریف کردند برام

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
ما داریم از وجود این ادما رنج میبریم و دنبال راه حل یا درد دل هستیم ولی بقیه مسخره میکنن و تهمت دروغ ...

ببین عزیزم اینجا محیط مناسبی برای این قضیه نیست چون ایشون عروسه شماست و شما هم خاهر شوهر هستید .صدرصد هم مقصر باشه بازم حق  رو به عروس میدن. باید جایی سفره دلت رو باز کنی که حاضرین از لحاظ فکری و کللمی به تکامل رسیده باشن ن اینکه از سر کینه خودشون از مادرو خاهر شوهرشون جوابت رو بدن.امیدوارم حل شه این مشکل و سعی کنید شخصی بجز خودتون یک خانم جا افتاده که ایشون قبولش داره واسطه بشه و باهاش صحبت کنه و متوجه اشتباهاتش کنه. پسردایی منکه ازدواج مجدد کرد و همسر اول  رو رها کرد چون واقعن زندگی رو براش زهر کرده بود