2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44362 بازدید | 291 پست

منم این مدل آدمها اطرافم دیدم

تو خونه بابا نون نداشتن بخورن

الان که صدقه سر شوهر به نون و نوایی رسیدن     با نیش و کنایه مسخره و....  اطرافیان رو می چزونن

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کاری به راست ودروغ این تاپیک ندارم..ولی یکی میشناسم تا ۲۵سالگی توی روستا هر سه چهار سال میتونست ...

از بچگی عقده اینکارارو داره من روستایی دیدم که اومده شهر باز هم باوقار و خانمه

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
از لج شما هم شده به همه نشون میده .از بس بهش گفتین لباس نداشتی روستا بودی ما فلانیم بهمانیم.از آبروش ...

ما یه بارم نگفتیم قبلا نور چشممون بود الان این کارارو میکنه کاریش نداریم اهمیت نمیدیم مامانم میگه زندگی اوناس به ماچه 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

همون دیگه باهاش حرف هم نمیزنی خیلی بده 

ازش تعریف کن یه کم حرفهایی که دوست داره رو بزن ابجی کرمت چیه پوستت با فلان کرم بهتر میشه،مژهاتخوشگلنبهت میان 

به قول دوستمون اون یازاره اینه رو بشنوه 

به جای اینکه این تحسین و توجه واز بقیه بگیره خودت پاپیش بزار ،به خاطر برادرت و برادرزاده هات غرورت رو بکشن اگه دوسشون داری

به خدا مهربون بودن فقط یه کم از خودگذشتی میخواد سخت هست اما شدنی

خواهرشوهر منم اینجوریه با مامانش. خواهرشوهرم بی حیاست خیلی مادرشوهرمم هرچی بخره باید بکنه تو چشم ملت

اقا اگه وااااقعا بخره خرج کنه ما مشکلی نداریم افتخارم میکنیم عروسمون خرج میکنه ولی دروغ میگه خب دین زوره

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
درسته . ولی شاید فقط اینحاست که می‌تونه در مورد این فشار بزرگ بگه .☺️

شاید ..خدا عالمه ...

ببین یه سوال همیشه تو ذهنم هست ...یه جاری داشتم بعد از 15 سال (طبق صحبت های خواهر شوهرهام ) اخلاقش با خانواده همسر تغییر کرد ...همه میگفتن این اینجوری نبوده خیلی خوب بوده نمیدونیم چطور یهویی اینجوری شد ..من گفتم یهویی که نیست ...مطمئنا یه چیزی هست و اتفاق افتاده که تغییر رفتار داده ...مطمئنا از طرف خانواده همسر هم چیزی بوده که اینجوری مقابلشون گارد گرفته ...

تو ارتباطات معمولا همیشه علت و معلول هست ...

انشاالله که با صحبت و ارتباط خوب بتونن این مساله رو حل کنن ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
از بچگی عقده اینکارارو داره من روستایی دیدم که اومده شهر باز هم باوقار و خانمه

بله نمیشه جمع بست ،یه روستایی هست که  نمونه و الگو  برای ده تا شهریه.

آدمهای بیجنبه تو شهر و روستا وجود دارن . تازه یه دوران رسیدن ،جنبه میخواد بعضیا ندارنو شهری روستایی هم نداره

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من درد دل خواستم بکنم نه دروغ دارم نه هیچی چون ما ادم های مذهبی هستیم دروغ نداریم الانم چون خونه باب ...

ببین عزیزم باید خوشحال باشی که زن داداشت قیمت یه جنس روچندبرابر میگه خوب اینجوری داداشتو میبره بالا دیگه کاش زن داداش من اینجوری بود.

شاید ..خدا عالمه ... ببین یه سوال همیشه تو ذهنم هست ...یه جاری داشتم بعد از 15 سال (طبق صحبت های خو ...

بله دقیقا .نمیشه کلی و یکطرفه هم قضاوت کرد .ان شالله🙏

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بله نمیشه جمع بست ،یه روستایی هست که  نمونه و الگو  برای ده تا شهریه. آدمهای بیجنبه تو شه ...

دقیقا

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
زنداداشای منم همینکارو میکنن این یکی تو گوشش خونده اینم باور کرد باید اینکارارو بکنه

زن داداش من دخترخالمه خواهراش خیلی نصیحت کرده بودن که چیکار بکن چیکار نکن... اوایل خیلی اداهای خاص درمیاورد ما هم محل نزاشتیم...  الان خیلی خوب شده 

ممتاسفم واسه ادم هایی مثل شما ..دلیل نمیشه چهار تا ادم میان دروغ بگن همه بگن من وقتی گفتم زن داداشم ...

عروس عموی شوهر منم اینجوره خیلی فقیر بودن ازدواج کرد الان به من که همیشه شیک میپوشم میگه من اصلت جاهایی که شما خرید میکنید قبول ندارم همش پر از جنس اشغاله منم میخندم جیزی نمیگم بزار خوش باشه یه بار منو زوری برد خونشون سریع رفت ریل کمدش باز کرد کیف و کفش هاشو چیده بود منم چیزی نگفتم کلا هرچی بخره میکنه تو چشم همه. خونش کلا پنجاه متره ولی خیلی فخر میفروشه به نظرم باید بزاری خوش باشه با کاراش

زن داداش من دخترخالمه خواهراش خیلی نصیحت کرده بودن که چیکار بکن چیکار نکن... اوایل خیلی اداهای خاص د ...

ی سری نصیحتا نصیحت نیستن سمن