2777
2789
عنوان

دلت واسه کی تنگ شده همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 30 پست
رفیقم بنا به دلایلی از هم دوریمخدا🫠🫠🫠🫠🫠🫠

ای خدا💘🥲

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

عالی👌

🫶

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه امام زمانخیلی دلم تنگ شده خیلی زیاد

کاربر محترم من تاپیکاتو الان دیدم و دلم عمیقا یه معجزه تو زندگیم میخواد دلم میخواد پولدار شم و امضام... بنظرت چیکار کنم به این معجزهه  برسم؟ بنظرت امام زمان میتونه کاری برام بکنه؟

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

دوستم که فوت شده😟😟

وای نههه.. امروز خبر فوت یکی از همکلاسی های دوستمو شنیدم... خیلی شوکه شدیم هر دومون واقعا حال افتضاحی بود...

مگه امام زمانو دیدی‌؟

خو دلم میخواد ببینم امام زمانم رو

مهم نیست ببینیش مهم اینه بدونی امامت هست و زنده ست و اون همیشه به یادته ولی ماها نامهربونیم

کاش همیشه و هر روز میدیدمش

اینجوری دلم تنگ شده

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خو دلم میخواد ببینم امام زمانم رومهم نیست ببینیش مهم اینه بدونی امامت هست و زنده ست و اون همیشه به ی ...

آخی🥲

وای نههه.. امروز خبر فوت یکی از همکلاسی های دوستمو شنیدم... خیلی شوکه شدیم هر دومون واقعا حال افتضاح ...

واقعا حس بدیه

م

دوستم دوساله فوت شده

من یادم نمیاد برای کسی اینقدر داغون شده باشم

از صبح چشم باز میکنم جلو چشممه تا لحظه ای که خوابم ببره😟😟

واقعا حس بدیهمدوستم دوساله فوت شدهمن یادم نمیاد برای کسی اینقدر داغون شده باشماز صبح چشم باز میکنم ج ...

براش خیرات کن اگه تونستی

برای خدا که برم ۲ رکعت نماز بخونم دوبازه بتونم باهشون حرف بزنم 🕋

عزیزممم

برا خودم وقتی دختر بودم خونه ی بابام با کلی امید و انگیزه

:)

کاربر محترم من تاپیکاتو الان دیدم و دلم عمیقا یه معجزه تو زندگیم میخواد دلم میخواد پولدار شم و امضام ...

عزیزم من نمیگم امام زمان میتونه کاری بکنه

من نیگم فقط امام زمان میتونه کاری برات بکنه و تمام

آره ختم صلوات توی تاپیک دومم رو شروع کن

قبلش تاپیک خواب ها و معجزاتمو صفحه به صفحه بخون خیلی برات خوبه چون اول باید باور کنی معجزات وجود دارند

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه