2777
2789
عنوان

بی نظمی های دختر نوجوانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 57 پست
ببین من سر گوشی خیلی با دخترم مشکل داشتم  یعنی اگه ولش میکردم 24 ساعت گوشی به دست بود تو گروهه ...

روزی که ازش گوشی رو گرفتم قیامت کرد اتفاقا دختر من هم برنامه های کره ایی دنبال میکنه . الان جمعه ها به شرطی که تکلیف هاش رو بنویسه بهش گوشی میدم ولی تو طول هفته مدام در حال التماسه برای گوشی 

استارتر رفتار خودت و باباش چجوریه؟خودتونین ادمای مسوولیت پذیر و تمیز و مرتب و کاری هستین یا نه؟

بله فوق العاده روی نظافت و بهداشت و تمیزی  حساسیت داریم. 

اینقدر که دیر به دیر  حمام میره  تمام صورتش و بدنش جوش زده وسایل  کامل پاکسازی براش گرفتم براش انجام میدم ولی چاه باید خودش آب داشته باشه تمام این کارها با زور باید انجام بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم   شما خودت از همون اول کارهاشون انجام دادی بزار عواقب کارهاشون ببینه تا به خودش بی ...

خوبیش اینه که دختر شما با یه بار تذکر متوجه شد.

ولی دختر من بارها بهش میگم بدنت بوی عرق میگیره پیش معلم و هم کلاسی هات خوب نیست 

الان هر روز میره مدرسه عطر میزنه که بوی عرق نده 

وقتی انجام نمیده چیکار کنم خیلی دوست داره هیچی نگم تا باب میل خودش رفتار کنه  اوج لذت زندگی بر ...

عزیزم دختر منم همینه بزرگه ۱۷سالشه .فقط با این تفاوت که خودش ساعتش زنگ میزنه بیدارمیشه  اگرمن موهاشوشونه کنم کردم نکنم بیخیاله اینقدرحرص میخورم پیرشدم رو این ذاتشونه گلم دخترکوچیکم ۱۰سالشه برعکسه تمیزو مرتب خودش حمام بره خودش موهای بلند بشوره شانه کنه ببنده ..بزرگه هنوزکش مونمیتونه ببنده دورموهاش..بندکفشش ازکلاس هفتم تونست ببنده باکلی داد وبیداد...اتاقاشون قسمتی که تخت وکمد دخترکوچیکه هست همیشه مرتب ولی قسمت اون اصلا نمیشه نگاه کنی .همشم درحال تذکر و گفتن همون لحظه پامیشه یه دستی میکشه بعد همون آش وکاسه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
به نظرم کارش درست نیس و نباید بزاری به پای سن بلوغ،توی همین سن بلوغ خیلی از بچه ها اینقدر درس میخونن ...

بله کاملا درسته دوست هاش چند نفر تیزهوشان هستند امکاناتی که ما برای دخترم فراهم کردیم خیلی بیشتر بوده معلم خصوصی وو ولی متاسفانه اصلا هیچ هدفی برای زندگیش نداره

بله فوق العاده روی نظافت و بهداشت و تمیزی  حساسیت داریم.  اینقدر که دیر به دیر  حمام ...

دقیقا میفهم چی میگین حستون میکنم......میدونی مشکل ما این بوده که خودمون چون وسواس وتمیز بودیم همه کار خودمون کردیم ازبچگی اینا آسوده شدن ...مال من با۱۷سال سن تابستون رفت واومد کلا دوبار ظرف صبحانه نشست چه برسه ناهاروشام که زیاده...البته بشورتم ازنظر من فایده نداره باید خودم دوباره بشورمش

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
عزیزم دختر منم همینه بزرگه ۱۷سالشه .فقط با این تفاوت که خودش ساعتش زنگ میزنه بیدارمیشه  اگرمن م ...

خدا بهتون صبر بده 

دقیقا مثل دو تا دخترای من 

کوچیکه زرنگ درسخون مرتب   هر روز میخواد به خودش برسه و بره حموم 

بزرگتره برعکسه 

همش میترسم رفتار دختر بزرگم روی کوچیکه تاثیر منفی بذاره 

از بس که باش حرص میخورم هر روز اعصابم خرابه .جوراب کثیف روی تختش و رختخوابش میذاره

بله کاملا درسته دوست هاش چند نفر تیزهوشان هستند امکاناتی که ما برای دخترم فراهم کردیم خیلی بیشتر بود ...

میگم شاید خیلی حساسی و با حساسیتت خستش کردی یا مثلا فهمیده و داره باهات لجبازی میکنه چون یه جا گفتی با هر حرکت اشتباهش میری پیش مشاور.

خدا بهتون صبر بده  دقیقا مثل دو تا دخترای من  کوچیکه زرنگ درسخون مرتب   هر روز میخو ...

واااای دقیقا مثل مال من دیشب کوچیکه رفته تواتاق دروبسته درس بخونه بزرگه توسالن پای تی وی وگوشی .بعد دروبازکرده میگه مامان خفه شدم ازبوی جوراب آبجی .اونم میگه مشکل خودته دراتاق نبند که خفه بشی  

دختر من کلاس پنجمه.. تمام مواردی که گفتی رو به بهترین نحو انجام میده.. اتاقش فوق العاده مرتب درس و مشقش آویزون کردن لباس روزهای حمامش مشخصه.. اما اما اما فوق العاده بدجنس و بی اخلاقه... خیلی خیلی اذیت میشم سر رفتارش... به شدت مقاومت میکنه که لبخندی به کسی بزنه یا با مهربونی با کسی رفتار کنه.. به نظرم رفتارش خوب بود خیلی بهتر بود تا مواردی که گفتم

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
میگم شاید خیلی حساسی و با حساسیتت خستش کردی یا مثلا فهمیده و داره باهات لجبازی میکنه چون یه جا گفتی ...

مثل بچه که بود به خواهر کوچکترش خیلی حسادت میکرد گفتم من رفتار اشتباهی نکنم که تاثیر منفی نذاره هم خودم رفتم دخترم هم  بردم مشاور 

این اواخر هم برای همین نظافتش مثلا مشاور یه لیست بهش داد که تو اتاقش بزنه مثل برنامه روزانه که اصلا انجام ندادن 

خودش هم از رفتارهای غلطش از اینکه من حرص میخورم ناراحت میشم  اون هم ناراحته  ولی تو خودش تغییر ایجاد نمیکنه انگار داخل وجودش جنگ بین خوبی و بدی هست 

شما باید انگیزه های درونی رو تقویت کنید اما با تذکر و تشویق های زیاد انگیزه های بیرونی رو توش تقویت ...

کاملا درست میگید لطفا بیشتر راهنمایی کنید ویدیو از کجا تهیه یا دانلود کنم

مثل بچه که بود به خواهر کوچکترش خیلی حسادت میکرد گفتم من رفتار اشتباهی نکنم که تاثیر منفی نذاره هم خ ...

یکم قاطع باش،منم مثل شما دو تا دختر دارم بچههامو خیییییلی دوس دارم و خودشونم میدونن ولی به جاش باهاشون قاطع رفتار میکنم،مثلا میدونن ساعت ۱۰ باید بخابن حرفم دو تا نمیش،یا میگم اتاقتو تمیز کن میدونن دست وردار نیستم.البته واقعا ذاتم خیلی مهمه دختر بزرگه ی من ذاتا همه چیزش خوب بود از اول خداییش من برای تربیتش کارسختی انجام ندادم الانم خودش اتوماتیک همه ی کارا رو انجام میده،باور کن یه بار تا حالا بهش نگفتم درس بخون .البته کوچیکه باز یه درجه پایینتره گهگاهی یه اذیتایی داره.