2777
2789
عنوان

بی نظمی های دختر نوجوانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تو این سن دیگه خیلی طبیعی نیست

دختر من هم 13 سالشه ولی هیچ کدوم این رفتارها را نداره هرچند درگیریهای شکل دیگه داریم باهم که فکر کنم اقتضای سنش هست

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

دختر منم ده سالشه دقیقاااا همینه 

از اول هم همینه بود 

گاها میگم کلافه از شلختگیت 

از ظظهر باید بکسره بگم تکالیفت رو بنویس تا شب 

من مشاور بردم یخورده مشکل تمرکز دارن 

من اگر بشینم کنار دخترم تکلیف بنویسه بهتره 

تازه همونم داره توضیح میدم حواسش جای دیگس خیلی وقتها عصبانی میشم میگم من یاد دارم برا تو دارم توضیح میدم

در کل اگر راهی پیدا کردید به منم بگید 

ولی چیزی که من متوجه شدم بچه ها ما مشکل نقص تمرکز یا توج دارن 

ببین دختر من خیلی آرومه مهربونه اصلا جنب و جوشی نیست اما روانشناس این تشخیص و داد

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

دختر من که سال اول رفت مدرسه وقتی که از مدرسه برمیگشت لباساشو مینداخت وسط اتاق من اصلا دست نمیزدم که جمع کنم براش حرص می‌خوردم و بهش میگفتم جمع کنه ولی زیاد اصرار نمی‌کردم فقط یکبار میگفتم لباساتو آویزون کن وقتی صبح میدید مقنعش یکجا افتاده جوراباش یکجا لباسهاشم زیر دست و پا کثیف میشد حتی بعضی وقتا خودم جورابشو قایم میکردم که بگرده و اذیت بشه دیدم یک هفته بعد خودش وقتی از مدرسه میاد لباساشو روی چوب لباسی می‌زاره  و الان که کلاس پنجمه از مدرسه میاد همین کارو می‌کنه منظم و مرتب شده

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
فقط میدونم نباید امرو نهی کنیم باید بیشتر نظارت داشته باشیم

وقتی انجام نمیده چیکار کنم خیلی دوست داره هیچی نگم تا باب میل خودش رفتار کنه 

اوج لذت زندگی برای بچه من خوابیدم و درس نخوندن و بازی با گوشی فقط همین سه چیز 

من و پدرش از عواقب این شیوه ایی که پیش گرفته میگیم فقط نگاهمون میکنه ولی گوش شنوایی نداره 

برای مورد یک ویدیو خداحافظی با مشق شب رو سرچ کنید و ببینید

برای نا مرتب بودن اتاقش رهاش کنید و تذکر ندید تمرکزتون رو خودتون باشه کم کم روش اثر میزاره اون حریم شخصیه خودشه

فقط بگید سالیانه کل خونه رو دوبار تمیز میکنیم اتاق تو هم جزوشه

مرسی گلم  بله نکته خوبی اشاره کردین باید بپرسم حتما میفرستمش

طبیعی نیست،دختر من کلاس هفتمه،نزدیک ۱۳ سالشه،خیییلی درسخونه،در هر حالتی درسشو میخونه،صبح یه تکونش میدم بیداره،مرتبه،تازگی هفته ای دو سه بار میره حموم چون تو سن بلوغه و موهاش زود چرب میشه میگه زسته با موی چرب برم مدرسه از زیر مقنعه دیده میشه

وقتی انجام نمیده چیکار کنم خیلی دوست داره هیچی نگم تا باب میل خودش رفتار کنه  اوج لذت زندگی بر ...

ببین من سر گوشی خیلی با دخترم مشکل داشتم 

یعنی اگه ولش میکردم 24 ساعت گوشی به دست بود تو گروههای مختلف و آهنگ های کره ای و چالشهاشون و ....

در یک اقدام انتحاری گوشیش گرفتم و گفتم دیگه تموم خدا را شکر برخلاف تصور راحت قبول کرد و الان یک ماهه گوشیش خاموشه

ولی کلا از اول سر درس و تکالیف حساس بود خودش انگار دوست نداره کم بیاره سر کلاس و پیش بقیه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
خودتون چقدر اهل برنامه هستید؟؟

بله هم خودم و همسرم هم مطالعه زیاد داریم و منظم هستیم 

حالا میبینه ما کتاب میخونیم علاقه مند شده بیشتر کتاب های غیر درسی مثل روانشناسی میخونه ولی بی تاثیر هستن

وقتی انجام نمیده چیکار کنم خیلی دوست داره هیچی نگم تا باب میل خودش رفتار کنه  اوج لذت زندگی بر ...

شما باید انگیزه های درونی رو تقویت کنید اما با تذکر و تشویق های زیاد انگیزه های بیرونی رو توش تقویت کردید تو ویدیو یی که گفتم مفصل میگه

دایما نصیحت کردن فایده ای نداره شما و پدرش به عنوان الگو نباید جلوش گوشی دست بگیرید

به نظرم کارش درست نیس و نباید بزاری به پای سن بلوغ،توی همین سن بلوغ خیلی از بچه ها اینقدر درس میخونن که تیزهوشان قبول میشن،نمونش پسر خواهر خودم،اینحوری پیش بره یه ادم بی مسولیت بار میاد

خدا حفظش کنه دوست های خودش هم عالی هستن درس خون و منظم  

ممنون عزیزم  

شما خودت از همون اول کارهاشون انجام دادی بزار عواقب کارهاشون ببینه تا به خودش بیاد مثلاً. برای حمام دخترم یکم لجبازی کرد حموم نرفت منم زیاد اصرار نکردم چون تو دوره ی بلوغ عرق می‌کنه بعد چند روز که کنار باباش نشسته بود بهش گفت چقدر بوی عرق میاد دخترم خودش خجالت کشید حالا یکروز درمیون می‌ره حموم الانم تو حمومه اتفاقا😄

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔