2777
2789
عنوان

بی نظمی های دختر نوجوانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 57 پست
یکم قاطع باش،منم مثل شما دو تا دختر دارم بچههامو خیییییلی دوس دارم و خودشونم میدونن ولی به جاش باهاش ...

دخترم از من حساب میبره ولی زور تنبلی بیشتره هدف و برنامه نداره اصلا برای آینده برنامه ریزی نمیکنه فقط به فکر بازی ووو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه بطور مدام درگیرش هستم  ناراحتم و نمیشه هم به حال خودش رهاش کنم . کلاس های  متفرق ...

رهاش كن سخت گيريا در مورد تميزي نتيجه معكوس ميده وسايلاشو جمع وجور نكن تا خودش جمع كنه بالاخره

اگر هم اورد بيرون اتاقش بذارشون تو اتاق ( البته جاي مخصوص خودشون نه) تا خودش انجام بده

عجب صبري خدا دارد

دختر منم 14 سالشه اتاقش همیشه نامرتبه .منم مرتبش نمیکنم . یه روزهایی مثلا ماهی یکبار مرتب میکنه یا موقعهایی که مهمان داریم اونم بعد از 3-4 روز دوباره بهم ریخته میشه . ولی درسش خوبه و برای درسش وقت میذاره ولی برای لباسهاش نه . حمامش هم مرتب میره 

استاتر هر بچه ای یه جوره الان هم تو سن بلوغند یکم باید درکشون کنیم برای درسش راهنمائیش کن بقیه موارد به مرور خوب میشه

باور کنید از بچه گی کوچکترین رفتار غلطی که می دیدم میبردمش مشاور ولی اصلا نتیجه نگرفتم 

خودت برو مشاوره گلم اشتباهت این مگر ادم هرکاری میره دکتر مشاوره امدیه انسان مثل بقیه قرار نیست زندگیتون باحرف اون باشه بجای این کارها یه مدت دوست باش مثلا صبح بجای پتو بکشی ازروش برو بغلش. کن ببوس ازش بخواه کمک کنه کارهای صبحونه انجام بدی یا دودقیقه به همون حال بغلش بگیر اروم بخواه تنبل نباشه لج بازی درنیاره یا تکلیفش بگو بیا باهم مرور کنیم اشکال ما چه بزرگتر وکوچک همیش میخوایم کارمون دیگران بگن چکار کنیم خودتون مشاور خودتون باشید محبت کلامی داشته باشید نمیگم نداری اموزش بدید به بچه ها ببخشید زیادی نوشتم 

باور کنید از بچه گی کوچکترین رفتار غلطی که می دیدم میبردمش مشاور ولی اصلا نتیجه نگرفتم 

شما باید کلاس والدگری شرکت میکردید

یعنی اول رفتار خودتون تغییر کنه و اصلاح شده

الان هم والدگری در مورد نوجوانان رو باید گوش بدید

لطفا بفرمایید کلاس رو چطوری شرکت کنیم؟

اگه میخوایید هزینه کنید همین درنا شریفی که ویدیوی خداحظی با مشق شب رو معرفی کردم میتونید شرکت کنید اما خوب کلاساش گرونه

اگه نمیخوایید هزینه کنید کلی پادکست رایگان تو اینستاش و اپش داره مبتونید استفاده کنید

دکتر هلاکویی هم پادکست تربیت کودک و نوجوان ۱۳ تا ۱۹ سالشو گوش بدید تو اپ castbox رایگانه