2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه ابتدایی دارید💕

207 بازدید | 22 پست

شما رو مدرسه رفتنشون حساسید؟!😁

من خیلی کاری ندارم 

ن حالا خیلی اما مثلا ی موقع میبینم حوصله نداره خیلی خستس میگم نرو

اما خب تمام درساشو حواسم هست نمره هاش هیچوقت کم نمیشه 

میگن بد عادت میشه بچه اینجوری، من قبول ندارم،

ب خدا دیدم طرف تیزهوشان میرفت معدلش ۲۰ بود تو دبیرستان اما وقتی حوصله نداشت میشست خونه

نمیخوام زده بشه از مدرسه

(داداش کوچولومه البته)

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

ببین اینی که میگی درسته اما حواست باشه درسی که  معلم میده یه چیز دیگست مخصوصا دبستان. 

بچه ها تو کلاس خیلی بهتر از خونه یاد میگیرن ممکنه اون روزی که نره درساش همیشه براش مشکل باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال.    

کدومش بیخیال

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

پسرم کلاس اوله واکسن شیش سالگیشو که زد سه چهار روز تب بالا داشت و الانم که سرفه و آبریزش بینی از شنبه مدرسه نرفته اعصابم خیلی داغونه 

با اینکه خونه باهاش کار میکنم ولی بازم میگم یه موقع از دوستاش جا نمونه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  
ببین اینی که میگی درسته اما حواست باشه درسی که  معلم میده یه چیز دیگست مخصوصا دبستان.  بچ ...

دیگ بی سوادم باشم دبستانو بلدم😁😁

کلا بیش فعاله داداشم 

خیلیم تمرکز دقیق نداره رو درس سر کلاس

خودم خیلی تمرین میکنم باهاش

از درس عقب میوفته مثلا معلم همون روز ریاضی درس بده چی؟

توضیح میدم خب براش

بهتره یاد بگیره قانون یعنی چی و اینکه الان که کوچیکه بهتر میتونه یاد بگیره رعایت کردن قوانین خاص هرمکان رو

اونی م که تیزهوشانه سنش بالاست و درکش بیشتر شده از مسائل

بچه بهتره یاد بگیره اگه مثلا قراره اول صبح بیدار بشه پس باااید شب زودتر بخوابه! اون در حال یادگیری زندگی ه و اینم یه قانون مهمه

بجز بیماری و مسائل خاص یهتره مرتب بره مدرسه و صرفا خستگی مانع رفتنش نشه

مسئولیت پذیر بارش بیارید،بی مسئولیتی از همینجا ها شروع میشه

خب مدرسه رو مسئولیت نمیدونم من 

وقتی حوصله نداره کلافس خستس نره

خب خیلیا الان ‌میگن طرف بمیره ام مدرسشو باید بره من واسم مهم نیست

اسم مدرسه ام همینجوری بد در رفته دیگ الان مثلا من خودم اینجوری بودم بی مسئولیت ک نیستم هیچ مسئولیت بقیه ام‌ گردن منه کلا

اونایی که هوش خیییلی بالایی دارن طبیعیه که مدرسه رو در سطح خودشون نمی بینن و اگه نرن هم هیچ مشکلی پیش نمیاد

اما بچه ی ابتدایی اونم پسر واقعا ریسکه

عادت میکنه بی بهونه نره و لجبازی های آینده محتمله 

حالا ماهی یکی دو روز شاید بشه چشم پوشی کرد 

بعدم مگه بچه با شما زندگی میکنه

مادرتون کجاست

تصمیم این چیزا با پدر و مادره نه خواهر

منم پسرم دبستانی و دخترم بزرگتره

اگه به دخترم باشه میگه داداش اصلا نرو خودت رو اذیت می کنی که چی

🖤 
خب مدرسه رو مسئولیت نمیدونم من  وقتی حوصله نداره کلافس خستس نره خب خیلیا الان ‌میگن طرف بمیره ...

نه در اون حد ،من پسرم مریض بشه تا خوب نشه نمی‌زارم بره،هم به خاطر خودش هم بقیه 

درکل درسو دوست داره تا حالا نشده بگه نمی‌خوام برم 

ولی جاریم مثل شما بود می‌گفت خسته میشه تک فرزندم هست پسرش،الان ۲۲ ساله،شلوارشم نمیتونه بالابکشه