2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه ابتدایی دارید💕

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست
بهتره یاد بگیره قانون یعنی چی و اینکه الان که کوچیکه بهتر میتونه یاد بگیره رعایت کردن قوانین خاص هرم ...

خب من با روانشناس ک صحبت کردم کلا اونم مدرسه رو واجب نمیدونست

قانون ب مدرسه نیست ک 

مدرسه درسه، و ی محیط تقریبا کسل کننده و محدود کنندس، حالا واسه دخترا بیشتر

پافشاری روش زده میکنه بچرو

و چون متاسفانع خیلی چیزا در اینده ب مدرسه ربط داره و نمیشه نفرستاد مدرسا بچرو، پس ماام میفرستیم، اما ن ک اصرار کنیم روش ی موقع نمیخواد خب نمیره

فقط اون نخواستنا زیاد از حد نباشن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اگر اینجوری بود میگفتن کتاب هارو بگیرید تو خونه درس بدید خودتون ... کلا بحث یچیزی دیگس

بحث چند روز تو کل ساله

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی که هوش خیییلی بالایی دارن طبیعیه که مدرسه رو در سطح خودشون نمی بینن و اگه نرن هم هیچ مشکلی پی ...

پیش خودمه تصمیمشم با منه

حرفم بچه تیزهوش نبود، حرفم اینه ک نمره ب حضور در مدرسه خیلی ربط زیادی نداره

نه در اون حد ،من پسرم مریض بشه تا خوب نشه نمی‌زارم بره،هم به خاطر خودش هم بقیه  درکل درسو دوست ...

همه ک مثل هم نیستن

و خب داداشم وابسته ک هست اما مستقله

من ک کلا آدم جدی ایم بگم باید بری ن نمیگه 

اما دیگ اجبار ک نیست 

ب خاطر من ک نمیره

پیش خودمه تصمیمشم با منه حرفم بچه تیزهوش نبود، حرفم اینه ک نمره ب حضور در مدرسه خیلی ربط زیادی ندار ...

نه  اما بچه ها تو مدرسه فقط درس رو یاد نمیگیرن

احترام به بزرگتر

نظم و انضباط 

قانون پذیری

همکاری و تعامل

ارتباط دوستانه و هدفمند

نحوه ی دوستیابی

ورود به اجتماع

و خیلی چیزای دیگه که مهم تر از درسه

🖤 
نه  اما بچه ها تو مدرسه فقط درس رو یاد نمیگیرن احترام به بزرگتر نظم و انضباط  قانون پذی ...

و اینا با چند روز نرفتن خراب نمیشن

البته تو مدرسه ام نیستن همش 

خیلیاشو تو خانواده و اجتماع بیرون و کلاسای مختلفی ک میره میتونه یاد بگیره

روانشناستونو عوض کنید😊

حتما ب خاطر حرف کاربری ک اصلا نمیدونم کیه و حرف منطقیم نشنیدم ازش