(((بی سواد دهاتی ،حسود،بد خواه،دروغگو،زشت
مریض فکر،آدم تو خالی،تکراری آشغال،کثیف،پوسیده
دعا کنید از شرش خلاص بشم،گیچ بودن خیلی بده
نحس،چیزی جز بدی برام نداشت،دعا کنید از زندگیم بره،حالم ازش بهم میخوره نمیخوامش)))
همه ی این حرفا از ویژگی هایی بود که بهم دادی خواستم بگم (ارع همه ی اینارو من هستم )ولی چند تا از ویژگی هایی که از قلم افتاده رو برات بیان میکنم (روانی ،عصبی ،بد دهن ،بد اخلاق ،خیانت کار)همه ی اینارو من هستم ارع من خیلی بدم
ولی تو خیلی خوب بودی با تمام بدی هایی که کردم تو باز با آبروم بازی نکردی اونی که راز منو پخش کرد یکی دیگه بود
تو با احساسم بازی نکردی خواستی بهم بفهمونی که یکی دیگه تو قلبت جای داره ارع تو خیلی خوب بودی
(امیدوارم به ماه چشم سبزت برسی وتمام غم هاتو فراموش کنی و در کنارش به آرامش برسی )
چیزی که میخوام بهت بگمو بخاطر بسپار لطفا !!!
با اینکه حرف من برات مهم نیس و هیچ ارزشی برام قائل نیستی
مواظب خودت و مادرت باش (وقتی نگاش میکردم غمو از چشاش میفهمیدم اونی که میتونه حالشو خوب کنه تو هستی اگه تو غم هاتو به روت نیاری و بخندی اونم حالش خوب میشه )
(وقتی همون چند لحظه که چشام به چشات افتاد از دور تمام غم هاتو از چشات خوندم غم از چهرت پیدا بود ، وقتی تو دستت (...)دیدم قلبم سوراخ سوراخ شد آتیش گرفتم ،حس خیلی بدی داشتم )من همان چند لحظه دیدنت با اون حال ،حالم خراب شد (چطور توقع داری مادرت که همیشه کنارت اونطوری ببینتت حالش خوب باشه ؟!
تو قوی تر از این حرفایی که غم هاتو تو ظاهرت نشون بدی بخاطر مادرت هم که شده زورکی هم شده لطفا بخند خواهش میکنم بخند نزار کسی بفهمه چقدر درد داری )
(با همه ی اینا برات آرزو میکنم به ماهت برسی و همه ی اینارو فراموش کنی )
تو که حالت خوب باشع منم خوبم
انگار که تو خواسته بودی که برات دعا کنن که من خودم تمومش کنم! اگه خواستت اینه چرا به خودم نگفتی ؟؟
خواستم بگم باشع من تمومش میکنم الهی که خوشبخت بشی ...