2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم یک ماهه باردارم باید برم دکتر ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من نگفتم باردارم  گفتم نوبت میخوام  گفت تا دوهفته دیگه وقتاش پره دکتر

آهان خب یه بار دیگه تماس بگیر ولی به نظرم قبلش برو آز اگه جواب قطعی بود بگو برای تشکیل پرونده و چکاپ میخوام بیام شاید زودتر وقت داد

عزیزم برو بهداشت برات ازمایش مینویسه که چکاب شی...دکتر هم بری همینو برات مینویسه گلم چون هنوز سن بارداریت خیلی کمه حتی الان بری سونوگرافی فایده نداره چون چیزی تشکیل نشده قلب هم معمولا۶ هفته به بالا تشکیل میشه..بهداشت که بری بهت قرص ویتامین دی وفولیک اسید میده که استفاده کنی برای بچه خوبه

یعنی برم پیش متخصص بهداشتم لازمه برم ؟

بهداشت مجبور نیستی بری اصلا

ولی دکتر من بهم گفت که اگه بیمه تکمیلی نداری، از 7 ماه به بعد سونوهاتو رایگان بهداشت واست انجام میده

یعنی دیگه نیازی نیست بری مراکز سونو

همون بهداشت کافیه

ولی خب واسه انومالی و ان تی لازمه بری بیرون سونوگرافی

چون دستگاه های خوب لازم داره

ولی اگه دلت بخواد از همین الانم میتونی تحت نظر بهداشت باشی

میتونی همزمان تحت نظر متخصص هم باشی

هرجور دلت میخواد انجام بده

مثلا من هنوز بهداشت نرفتم واسه تشکیل پرونده،ولی شاید تو چند هفته اینده برم

ولی درنهایت واسه واکسن های بچه، اخرای بارداری لازمه پرونده تشکیل بدی

بهداشت مجبور نیستی بری اصلا ولی دکتر من بهم گفت که اگه بیمه تکمیلی نداری، از 7 ماه به بعد سونوهاتو ...

اهان درسته پس مجبوره ادم بره دیگه حتما 

واسه واکسن واین چیزا 

من گفتم شاید دکترا خودشون واکسن وهم بزنن