2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم یک ماهه باردارم باید برم دکتر ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 34 پست
اهان درسته پس مجبوره ادم بره دیگه حتما  واسه واکسن واین چیزا  من گفتم شاید دکترا خودشون ...

واکسن واسه بعد تولد بچه هستش

ولی خب دیگه اخرای بارداری واسه تشکیل پرونده میرم

مگه اینکه کزاز و انفولانزا و.. بخوای بزنی تو بارداری

کلی بگم، همه چی به بحث مالیت یا بیمه تکمیلی داشتنت بستگی داره که زود بری بهداشت یانه

چون به هرحال دردسره دیگه هم ماهانه بری پیش متخصص هم بهداشت

واکسن واسه بعد تولد بچه هستش ولی خب دیگه اخرای بارداری واسه تشکیل پرونده میرم مگه اینکه کزاز و انف ...

منظورم همونه که بالاخره باید پرونده تشکیل بدی 

هزینش که مهم نیست 

اما چون خواهرشوهرم باردار بود رفته بود بهداشت بهش واکسن کزاز زده بود گفتم شاید لازم باشه که خودمم حتما برم 

من بیمه هم ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکسن واسه بعد تولد بچه هستش ولی خب دیگه اخرای بارداری واسه تشکیل پرونده میرم مگه اینکه کزاز و انف ...

اره دیگه اونجوری سخت میشه ادم هرماه هردوجا رو بره 

پس منم فعلا برم پیش متخصص ماهای آخره واسه تشکیل پرونده برم بهداشت

شما اولین آزمایش و سونو تونو از چند ماهگی انجام دادین ؟

اول که بیبی چک مثبت شد رفتم مطب ازمایش بتا واسم نوشت که مثبت شد و بهم اسیدفولیک و ویتامین دی داد

بعدش سونو کرد(تو مطبش سونو داشت)، هیچی ندید

یه ازمایش چکاپ کامل واسم نوشت و گفت برو هفته 8 بیا

هفته 8 رفتم، سونو کرد، قلبش میزد ولی بازم منو فرستاد بیرون واسه سونوی دوباره و بررسی رحم و وجود کیست و.. و میزان ضربان قلب و.. 

بعدش دیگه یه ماه بعد رفتم معاینه شدم و.. 

تا 13 هفته که سونوی ان تی و ازمایش غربالگری واسم نوشت

16 هفته مکملام تغییر کرد و شد ویتامین دی و کلسیم و اهن

بعدش دوباره 18 هفته سونوی انومالی نوشت

و الان 27 هفته سونوی رشد دارم

تو این دوران هم ماهی یکبار میرفتم مطب معاینه میشدم