2777
2789
عنوان

قیمه خوشمزه

215 بازدید | 21 پست

کی بلده یادم بده میخوام برای 15 نفر قیمه درست کنم. 

لپه اش سفت نشه یا وا نره 

واسه هر نفر چه مقدار لپه نیازه 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

هر نفر یک و نیم قاشق غذا خوری ولی اگ میخای کم نیاد بکنش دو قاشق.

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی قاشقم گلاب بریزی طعم قیمه نذری رو میده😁

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من شب جمعه گدشته برا۱۵نفر قیمه گذاشتم من بشقابام بر خورشت دونفره است براهر بشقاب یه مشت گرفتم یعنی ۸مشت پر بعد برا سرریزم دومشت دیگم ریختم جدا گزاشتم پخت بعد اضافه کردم 

لپه هاتو ازقبل بخیسون ابشو بریز یکم توی روغن درحد۱دقیقه تفت بده بپز وقتی پخت ابشو بریز حالا لپه هات امادس اخرسرم میریزی کم کم اضافه میکنی تاببینی کافیه...خب برای قیمه پیازو ریز خوردکن کمی تفت که خورد لازم نیست طلایی بشه گوشتو بریز سرش اگر گوشتت چربی ویکم استخون داشته باشه عالیه..سرخ که شد زردچوبه چوب دارچین فلفل قرمز گلپر بزن و اب بریز سرش تاگوشت بپزه وقتی گوشتت تقریبا پخته نمک بزن رب سرخ کن بریز توش لیموعمانی سوراخ کن بنداز توش لپه رواضافه کن وزعفرون دم کرده ..البته توی خورش اگر الوچه محلیم چنددونه بزنی عالیه..قبل ازینکه لیموعمانی اضافه کنی اگر دیدی خورش چربی وروغن روشو گرفته جداش کن تویه کاسه وقتی لیموعمانی ها طعم داداون کاسه رودوباره بریز چون لیمو چربی غذارو میگیره امابعدکه اون کاسه چربی رواضافه کردی خورشتت همونطور قشنگ وچرب وچیلی میمونه بذار خوب جابیفته.‌بعضی لیموها ممکنه تلخ باشن وقتی مزشو پس دادبه خورش دیگه درشون بیار ..موقع سوراخ کردن فقط ازیه طرفشون باچاقو یه برش کوچیک بده

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

من اندازه دستم نیست 

ولی قیمه هام خیلی خوب در میان نذری هام قیمه ست معمولا 

پیاز و گوشت تیکه ای گوسفندی و گوشت گوساله چرخ کرده  رو تفت بده یه چوب دارچین بزرگ از اول بنداز توی تابه ت و کلا در نیار  

اینطوری چوب دارچین هم عطرش رو به خوبی باز می کنه ، پودر نریز که بدرنگ نشه

لپه رو جدا کامل بپز بعد همراه با مواد گوشتی سرخ کن

لپه اگه خوب تفت داده نشه می‌ره ته خورشت و آب و دون جدا میشه 

رب رو قشنگ تفت بده وقتی رب و روغن داغ شد بهش زردچوبه بزن نشانه کامل تفت داده شدن رب دون دون شدنشه رب خوب تفت نخوره خورشتت نارنجی میشه ، قرمز خوشرنگ نمیشه رب کم نباشه خیلی زیاد هم نباشه

آب لپه و آب جوش بریز بذار قل ریز بزنه ، نجوشه 

من به قیمه پودر لیمو عمانی میزنم لیمو عمانی درسته نمیندازم ولی خودم پودرش رو درست میکنم آماده ها خوب نیستن

آخر پخت وقتی که دیگه خورشت جا افتاده و خاموش کردی ، گلاب و زعفران بریز یه هم بزن درشو بذار نیم ساعت بعد خورشتت رو بکش

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اخه رنگش کدر میشه

خوب میشه

من میریزم خوب از آب درمیاد برای قیمه مناسب میشه

البته نه اینکه خیلی خیلی زیاد ولی کمم نباشه من برای غذای 4 نفر یه قاشق پر چایخوری میریزم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز