من اندازه دستم نیست
ولی قیمه هام خیلی خوب در میان نذری هام قیمه ست معمولا
پیاز و گوشت تیکه ای گوسفندی و گوشت گوساله چرخ کرده رو تفت بده یه چوب دارچین بزرگ از اول بنداز توی تابه ت و کلا در نیار
اینطوری چوب دارچین هم عطرش رو به خوبی باز می کنه ، پودر نریز که بدرنگ نشه
لپه رو جدا کامل بپز بعد همراه با مواد گوشتی سرخ کن
لپه اگه خوب تفت داده نشه میره ته خورشت و آب و دون جدا میشه
رب رو قشنگ تفت بده وقتی رب و روغن داغ شد بهش زردچوبه بزن نشانه کامل تفت داده شدن رب دون دون شدنشه رب خوب تفت نخوره خورشتت نارنجی میشه ، قرمز خوشرنگ نمیشه رب کم نباشه خیلی زیاد هم نباشه
آب لپه و آب جوش بریز بذار قل ریز بزنه ، نجوشه
من به قیمه پودر لیمو عمانی میزنم لیمو عمانی درسته نمیندازم ولی خودم پودرش رو درست میکنم آماده ها خوب نیستن
آخر پخت وقتی که دیگه خورشت جا افتاده و خاموش کردی ، گلاب و زعفران بریز یه هم بزن درشو بذار نیم ساعت بعد خورشتت رو بکش