2777
2789
عنوان

شوهرم یچیزی گفت که قلبمو شکوند

1033 بازدید | 51 پست

چندروز پیش مهمون داشتیم ولی شوهرم مدام درگیر کاراش بود فقط یکی دوساعت موقع شام و ناهار اومد خونه‌ و اون مهمونا خیلی برای من عزیز بودن. خودشونم معذب شدن. وقتی رفتن خیلی ناراحت شدم با شوهرم حرفی نزدم اونم هی پیگیر شد اخرش بحثمون شد. ته تهش گفتم من جم میکنم میرم خونه بابام اگه ناراحتی اونم گفت باباتم که گفته تورو راه نمیده که.

( چندوقت پیش بابام به شوخی میگفت راجبه فیلم که باید پاشه بره خونه باباش دیگه . من گفتم باشه پس منم میام گفت نه نه تورو راه نمیدم بشین اینجا یچیزی گفتم حالا با خنده)

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

اون لحظه خیلی احساس تنهایی کردم قلبم تیکه تیکه شد یهو زدم زیر گریه اونم چه گریه ای. احساس تنهایی بدی کردم انگار ک هیشکیو نداشتم انگار که هیشکی منو نمیخواست. 

شوهرم بعدش سریع معذرت خواست گفت شوخی کردم خلاصه بعد یساعت بخشیدمش از فرداش هرکاری کرد ک سوپرایز شم خوشحال شم. من بازم اون حرفش میاد توی سرم خیلی دلم شکسته چیکارکنم یادم بره دارم بااین حس از همه چی سرد میشم

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بابات اون حرف رو زد شوهرت هم اونجا بود یا خودت بهش گفتی؟

اره بود 

حالا تو دعوا یه چیزی گفته خیلی حساسی

اخه گذشته ی سختی داشتم خیلی تنها بودم توی اوج تنهاییم با همسرم اشنا شدم شد دوستم پدرم مادرم رفیقم شوهرم. اما بااین حرفش احساس کردم واقعا هیشکیو نداشتم از اولش

تو دعوا حلوا خیرات نمی کنن.یه چیزی پرونده 

اما نمیتونم فراموش کنم

به نظرم تقصیر خودت هم بوده . باید شوهرت رو هم درک میکردی . خوب بنده خدا کار داشته بعدم ناهار و شام ا ...

اما اگه خونواده خودش بود مطمئنم هرجور شده می موند

اون لحظه خیلی احساس تنهایی کردم قلبم تیکه تیکه شد یهو زدم زیر گریه اونم چه گریه ای. احساس تنهایی بدی ...

والا شوهرای مردم کتک میزنن فش میدن خیانت میکنن اخرسر یه چیزم طلبکارمیشن 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
قبلا هم کاری کرده یا حرفی زده؟ مشکلی باهم دارین از قبل؟ یا فقط همینه که اذیتت می کنه؟

نه شوهرم خیلی خوبه ولی جدیدا بخاطر مشکلات مالی که مجبور شدم برم خونه مادرشوهرم هیلی حساس شدم زود عصبی میشم قهرمیکنم دیگع اونم کمتر نازمو میکشه کمتر دلش میخواد از دلم دربیاره

اما اگه خونواده خودش بود مطمئنم هرجور شده می موند

پس درست حدس زدم خانواده خودت مهمونت بودن.عزیزم قصه نخور همه مردا همینن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین