2777
2789

دردش طوریه که شب هام نمیتونم بخوابم در اون حد شدیده شما پیشنهاد میکنید چه قرصی بخورم به غیر از ناپروکسن و کدوئین؟

چای دارچین و نبات 

قرص مفنامیک اسید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12336229/کدوم-یکی-از-این-۲-تا-پسر-عاشقه-یا-کراش-زده?postId=315715386

دوستان من تازه اومدم تو سایت برای نظر خواستن ازتون و  همفکری میشه بیایید تاپیکم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفنامیک اسید  من روز اول دو تا میخورم  دو روز بعدشم روزی یکی

عزیزم این قرص مصرف زیادش سرطان زاست و دلیلم داره یک خانوم داروساز به من گفتن که همین قرص ساده تو بعضی از کشور غیر مجاز هست فروشش من خودم روز اول که فوقالعااااااااده درد دارم یدونه میندازم اوکی میشه

عزیزم این قرص مصرف زیادش سرطان زاست و دلیلم داره یک خانوم داروساز به من گفتن که همین قرص ساده تو بعض ...

من خودم چند سال مامانم ینی زمین و زمانو چنگ میزدم هیچ قرصی بم نمیداد

میگفت تحمل کن 

بعد رفتم دکتر خودش گفت اوکیه بخور 

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 
گفت هر روز؟😐

نه من خیلی شدید بودم گف روز اول دوتا بخور 

بعد اگ قط نشد باز دوروز بعدشم روزی یکی 

ولی ۷ روز پشت هم اصن نخور ی همچین چیزی 

ولی من همون روز اول دوتا بخورم اوک میشم تقریبا

بهشتی که خوباش شما باشین جهنمشو میپرستم :) 
شاید مشکل داشته باشی مثلا کیستی چیزی  پیگیرش یاش

فکر نکنم تا حالا پیگیری نکردم ولی تو خانواده مون پیشینه کیست و این جریانات رو نداشتیم، فقط سمت پدریم عمه هامم پریودیشون در همین حد ناجور و شدید بود ولی همشون بچه دارم شدن مشکلی براشون تو بارداری پیش نیومد. الانم تنها چیزی که میدونم اینه که دارم از درد به خودم میپیچم گاهی میگم پسر بودم خیلی بهتر بود.