2777
2789

من وقتایی که دخترم با دلیل گریه میکنه نازشو میکشم و کلی بغلم میگیرم و قربون صدقه اش میرم تا گریه اش تموم بشه اما وقتایی که بی دلیل گریه میکنه مثلا اگه تو اتاق باشه یکم باهاش حرف میزنم اما ادامه بده از اتاق میام بیرون

مثلا دیشب خونه بابام بودم کله اش عرق کرده بود خواستیم بزنیم بیرون اومدم براش سربند ببندم فرار کرد که نبند و شروع کرد ناجور گریه کردن منم یکم نازشو گشیدم دیدم ساکت نشد از اتاق اومدم بیرون بعد بابام کلی فحشم داد که چرا بچه رو جا گذاشتی تو اتاق خودت اومدی بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی میکنی، مادر من همین طوری تربیتم کرد لوس و ننر بار نیومدم

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
یعنی دیووونشه ها😐

خیلی خوبه که دوسش داره ولیییییی حواست باشه دور از جون نشه دوستی خاله خرسه . متاسفانه بعضی وقتا اطرافیان با محبت نا به جا تربیت بچه رو خراب میکنن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نباید تنهاش بزاری . نهایت باید چند دقیقه بی تفاوت باشی

عزیزم مادر و خواهرم رفتن پیشش من اومدم بیرون ولی تو خونه خودمون مثلا تو اتاقه من میام پذیرایی میگم گریه ات تموم شد بیا پیشم چون دلیل گریه ات الکیه من کاری نمیتونم برات بکنم

کار خوبی میکنی، مادر من همین طوری تربیتم کرد لوس و ننر بار نیومدم

برا گریه اش دلیل داشته باشه یا خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته شدید نازشو نیکشم تو حالت عادی همش دارم بهش محبت میکنم اما گریه سر بینی پاک کردن و لباس پوشیدن تو کتم نمیره

بچه تو سنی ک ن زیاد باید لوسش کرد ن زیاد باید ب توجهی کرد مثال میزنم تو همچین مواقعی اول اینکه بخودتون استرس ندیدن چون بچه سریع میفهمه مثلا دیدی نوزاد وقتی ازمادرش دور گریه ولی تامیره بغل مادرش بوش میفهمه اروم یشه الان اینم اینطور و شما اول با یکم ناز باز اگر دیدین جواب نداد ساکت شد باشون حرف بزنید سرما خوردی تب کردی بابات میبرت دکتر سوزن میزنن برات حالا توکدوم انتخاب میکنی من ک ازسوزن میترسن کلاه میپوشم انتخاب بدین ب بچه قطعا جواب میگیرین گلم خداحفظش کنه برات سعی کنید یکم بترسونیدشون از باباشون یادکتر جواب میده حسابی😂منم خر میشدم بچه بودم😂😂یادم ننم گفت یک سوزنی بزنن برات وای وای مردم زنده شدم ابله مرغون گرفتم گریههههه سوزن زدم یاابلفضل یادم میاد تن بدنم میلرزه😂😂

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید