2777
2789
عنوان

کسی ف.الگیر موکلدار سراغ داره

68 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ایا کسی هست که یه ف.الگیر موکلدار معرفی کنه مشکلات روحی شغلی دارم پیش یه نفر ف.ال گرفته بودم طرف می گفت فامیلای پدرم دعام کردن خواهش می کنم اگه ف.الگیر با انصاف خوب سراغ دارین معرفی کنین  

فالگیرها همه از دم شیاد و کلاهبردارند

به عقل و منطق خودت رجوع کن اگر کمک یا راهنمایی خواستی با مشاور و یا بزرگتر عاقل درمیون بذار

اگر معجزه میخوای از دست بنده ی خدا کاری ساخته نیست فقط به همت و درایت خودت بستگی داره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

فالگیرها همه از دم شیاد و کلاهبردارند به عقل و منطق خودت رجوع کن اگر کمک یا راهنمایی خواستی با مشاو ...

نمی دونم چی بگم هر کاری می کنم تو کارم گره می افته احساس می کنم ف.ال گیره درست گفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم چی بگم هر کاری می کنم تو کارم گره می افته احساس می کنم ف.ال گیره درست گفته 

خودت میدونی

اما من از روی تجربه میگم دیدم که میگم

خدا کمکت کنه و گره از کارت باز کنه ان شاالله

اینا اگر کاری از دستشون برمیاومد برای خودشون می کردن فقط کلاهبرداریه و بس

میشه از تجربت بگی 

هیچی منم سالها پیش هول بودم فکر میکردم چه خبره  یکی دو بار گول خوردم رفتم پیش این بیسوادها از سرکتاب گرفته تا ف  ال قهوه

هیچچچچچچچچ کدوم هم درست از آب درنیومد

بعدها که تحصیلاتم تموم شد و سرکار رفتم و پول وپله ای به هم زدم زندگیم قشنگ شد خواستگار اومد کارپیدا کردم و الان خداروشکر احساس خوبی دارم

هیچی منم سالها پیش هول بودم فکر میکردم چه خبره  یکی دو بار گول خوردم رفتم پیش این بیسوادها از س ...

منم یه چند باری پیش این فالگیرا رفتم سرم کلاه گذاشتن بازم از رو نمیرم