2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

92 بازدید | 15 پست

هفته پونزدهمم اومدم پیش دکترم جواب ان تی اینارو نشون بدم گفت بخام رو تخت واسه سونو ینی ک هرسری انجام میده گفتم اگ میشه انجام ندم چون بهم گفتن ردتینو انجام بده سونو زیاد اشعه داره  گف باشه بعدم تو پروندم نوشت با کمال تعجب بیمار اجازه اف ار نمیدونم چیو نداد و اخلاقش بام انقد بدددد شد گفت ازمایش تیروئید انجام دادی گفتم اره همینه هرچی نوشتینو انجام دادم گف سواد داری میگم تیروئید خیلی ناراحت شدم گریم گرف هرچی گفتم خب شما تشخیص میدین مهمه انجام بدین گف ن من تشخیصی نمیدم دارم میترکم خیلیییی ناراحت شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دکتر خوبیه واسه زایمان خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم

خب پس اخلاق گندشو به مهارتش ببخش و اگه چیزی گفت مخالفت نکن. ولی به نظرم دکتر خوش اخلاق کاربلدکم نداریم بازم بگرد 

خب پس اخلاق گندشو به مهارتش ببخش و اگه چیزی گفت مخالفت نکن. ولی به نظرم دکتر خوش اخلاق کاربلدکم ندار ...

انقد بار اول مهربون بود حالا واقعا اشکمو دراورد دارم دق میکنم ک چرا بام اینجور صحبت کرد

اگ تونستم پیدا کنم ک عوضش میکنم

بازم سخت نگیر شاید اون روز مود خوبی نداشته این دفعه رفتی پیشش بگو من استرسم زیاد بود وگرنه قصد دخالت در تشخیص و توصیه شما رو نداشتم عذر میخوام اگه ناراحت شدین.ببین عکس العملش چیه انشالله که ادم باشه دلجویی کنه 

بازم سخت نگیر شاید اون روز مود خوبی نداشته این دفعه رفتی پیشش بگو من استرسم زیاد بود وگرنه قصد دخالت ...

ایشالا ولی دق میکنم تا ماه دیگ انقد گریه کردم اونموقع تالا سرم درد گرفته