b_rosha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 738 عنوان تروخدا بیاین 92 بازدید | 15 پست هفته پونزدهمم اومدم پیش دکترم جواب ان تی اینارو نشون بدم گفت بخام رو تخت واسه سونو ینی ک هرسری انجام میده گفتم اگ میشه انجام ندم چون بهم گفتن ردتینو انجام بده سونو زیاد اشعه داره گف باشه بعدم تو پروندم نوشت با کمال تعجب بیمار اجازه اف ار نمیدونم چیو نداد و اخلاقش بام انقد بدددد شد گفت ازمایش تیروئید انجام دادی گفتم اره همینه هرچی نوشتینو انجام دادم گف سواد داری میگم تیروئید خیلی ناراحت شدم گریم گرف هرچی گفتم خب شما تشخیص میدین مهمه انجام بدین گف ن من تشخیصی نمیدم دارم میترکم خیلیییی ناراحت شدم 1402/08/08 | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریااای عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6995 دکترتو عوض کن چ بی ادبه بعدم شما تازه ان تی انجام دادی دیگه سونو لازم نیست
b_rosha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 738 دکترتو عوض کن اخه دکتر خوبیه واسه زایمان خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4991 دکترت رو عوض کنولی دکتر هم هم هر دفعه که مراجعه می کردم در حد ۶،۷ ثانیه با سونو بچه رو چک میکردبراش پول اضافه تر از ویزیت هم نمیگرفت
b_rosha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 738 دکترتو عوض کن چ بی ادبه بعدم شما تازه ان تی انجام دادی دیگه سونو لازم نیست گفت تعداد ضربان قلبه اما من ک نمیدونستم
b_rosha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 738 بعضی دکترا شعور ندارن فقط سواد دارن .دکتر تو عوض کن بره گمشه خیلی گشتم تا دکتر سزریان اختیاری پیدا کنم
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 17410 اخه دکتر خوبیه واسه زایمان خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم خب پس اخلاق گندشو به مهارتش ببخش و اگه چیزی گفت مخالفت نکن. ولی به نظرم دکتر خوش اخلاق کاربلدکم نداریم بازم بگرد
پریااای عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 6995 گفت تعداد ضربان قلبه اما من ک نمیدونستم منکه ندیدم کسی بعد ان تی سونو انجام بده خودمم نداشتم تا آنومالی
b_rosha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 738 خب پس اخلاق گندشو به مهارتش ببخش و اگه چیزی گفت مخالفت نکن. ولی به نظرم دکتر خوش اخلاق کاربلدکم ندار ... انقد بار اول مهربون بود حالا واقعا اشکمو دراورد دارم دق میکنم ک چرا بام اینجور صحبت کرد
b_rosha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 738 اسم دکترت چیه من هر سری انجام میدانم چه ضرری داره ما که نباید بگیم دکتر تشخیص میده زهرا انصاری
b_rosha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 738 خب پس اخلاق گندشو به مهارتش ببخش و اگه چیزی گفت مخالفت نکن. ولی به نظرم دکتر خوش اخلاق کاربلدکم ندار ... اگ تونستم پیدا کنم ک عوضش میکنم
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 17410 اگ تونستم پیدا کنم ک عوضش میکنم بازم سخت نگیر شاید اون روز مود خوبی نداشته این دفعه رفتی پیشش بگو من استرسم زیاد بود وگرنه قصد دخالت در تشخیص و توصیه شما رو نداشتم عذر میخوام اگه ناراحت شدین.ببین عکس العملش چیه انشالله که ادم باشه دلجویی کنه
b_rosha مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 738 بازم سخت نگیر شاید اون روز مود خوبی نداشته این دفعه رفتی پیشش بگو من استرسم زیاد بود وگرنه قصد دخالت ... ایشالا ولی دق میکنم تا ماه دیگ انقد گریه کردم اونموقع تالا سرم درد گرفته
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 17410 ایشالا ولی دق میکنم تا ماه دیگ انقد گریه کردم اونموقع تالا سرم درد گرفته دیگه انقدرم حساس نباش همه ما از این تجربیات کم و بیش با کادر درمان داشتیم