2777
2789
ممنون عزیزم ..من اصلا نمیدونستم ندول دارم چون ازمایشات تیروییدم همه نرمال بود ...رفته بودم سونوگرافی ...

عزیز یدونه توده داشتین یادوتا??مادر منم داره باید نمونه بده 

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش عزیزم ببخشید چه دکتر بی شعوری بوده اخه پاپیلاری مثل سرطانهای دیگه نیست که متاستازش خطرناک باشه ...

سلام عزیزم منم درگیر جراح خوب برای تیروییدم میشه منو گروه تلگرامی اد کنید ممنون میشم خیلی استرس دارم برای جراحی 

عزیزم چقدر طول کشید صداتون برگرده من دانشجو ام یه هفته اس عمل کردم صدام خیلی ضعیفه جوری که وقتی حرف ...

تقریبا ۵ یا ۶ ماه بعد خیلی بهتر شدم اما خیلیا بعد یکماه صداشون برگشته بود ..من چون لنف مرکزی گردنمم درگیر بود انگار بخاطر اون تارهای صوتیمم اذیت شد ...شما نگران نباش عزیز دلم ایشالا مال شما یکماهه برمیگرده ...دانشگاه هم رفتی برو دفتر اساتید موضوع رو براشون بگو که تو کلاس مشکلی برات میش نیاد ..