2777
2789
عنوان

دخترا پسرای نچرالو نمیپسندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرم ک نمیپسندن😐مسخره کردین خودتونو؟

خودشون چه تحفه ای هستن ک در به در دنبال این هستین که اونا شمارو بپسندن؟!

به خودتون احترام بذارین لطفا و ارزش خودتونو حفظ کنین

میشم غرق تو زیباییِ چشات-
بعدس میان بقیه رو میگیرن زن دوم آدم ناراحت میشه

اونایی که اینطوری گول ظاهر و خوردن و جدا شدند سرشون بد به سنگ میخوره چشم سوم و چهارم رو باز میکنن برای انتخاب های بعدشون

فدا سرم ک نمیپسندن😐مسخره کردین خودتونو؟ خودشون چه تحفه ای هستن ک در به در دنبال این هستین که اونا ...

نپسندن 

اخه منی ک دارم جون میکنم حقوقم دوساله اضافه نشده ولی یه دختری که از پول باباش خسته شده حال میکنه چارساعتم کارکنه هیچیم بلد نیس مزایاش دوبرابر منه سر همین قیافش و داف بودنش 

خب حرصم درمیاد وگرنه نپسندن ب درک

من گفتم عقیده جهان سومی که فقط ظاهر پرسته  مرد و زن نداره درست میگید ولی من واقعا ناراحتم که خ ...

این که به یه نفر صرفا بخاطر ظاهرش بها داده بشه خیلی چندشه و خب قطعا هدف اون آدم هم معلومه

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

هر نظمی که تو یک جامعه توی یه دوره ایی شکل میگیره، دلیل بر این نیست که اون نظم درسته و همه باید ازش تبعیت کنن

نظم ممکنه نظم اشتباهی باشه!

مثل همین دوره که عمل زیبایی و خیلی چیزا به اصطلاح مد شده و همه هم دارن همون نظم رو ازش تبعیت میکنن حالا دونفرم که سبک زندگی خودشونو دارن برای دیگران عجیبن.

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
+++

امضات🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
با اینکه خودم جزو همین نچرالام ولی این حرف فقط گول زدن خودمونه همه پسرای خوب نود درصدشون میرن سراغ ه ...

عه😐من که ندیدم 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.