2777
2789
عنوان

دخترا پسرای نچرالو نمیپسندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفس نداری که این چیزا برات مهمه

سلیقه اونا برات مهمه

تو خودت هرجور هستی بپذیر و تغییر نده برای دیگران

بالخره حق به حق داره میرسه

تقدیرتم از کنارت عبور نمیکنه👌😁

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

دخترا صد قلم آرایش میکنن،بازم مردا نفرین میشن🙄 خوشم میاد اصلا نمیخوایم قبول کنیم که ایراد از هردو ...

من گفتم عقیده جهان سومی که فقط ظاهر پرسته 

مرد و زن نداره درست میگید ولی من واقعا ناراحتم که خرج خانوادمو میدم یه دختر پولدار اومده فقط برا سرگرمی سرکار صابکار من صدتاامتیاز بیشتر بهش داده سرهمین داف بودنش 

درست میگید عقیده زن و مردندارع نمونش یکی تو همین تایپیک گف نچرال خریدار نداره مردا باچشم عاشق میشن پس حتما ایراد از شماست ک نچرالید

الان ینی چون مردا با چشم عاشق میشن باید کل قیافمونو عمل کنیم؟ ببخشید چطور تو اروپا مردا باچشم عاشق ن ...

هر چیزی رو باور نکن

مردهای خراب و پلنگ پسند هم برای زندگی مشترک و انتخاب مادربچه هاشون نچرال و ساده و نجیب می‌پسندند

چه برسه به مردهای درست و حسابی

متاسفانه اکثریت الان اینجورین 

ماهم باید کلاه خودمون رو سفت بچسبیم باد نبره

کسی که مثل ما فکر کنه می‌تونه برای نزدیک شدن تلاش کنه یا بخواد مارو 

ولی خیلی کم شده توی این شرایط چون من خودمم مثل شمام و درک میکنم 

ترجیح دادم بیخیال باشم 

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

من اینطوریم 

ولی برعکس نظرت نمیدونم چرا من از کسی خوشم نمیاد یعنی اون کسی که درک و شعورش طرز فکرش مثل خودم باشه، حس میکنم اون کسی که من دنبالشم اصلا تو کره زمین زندگی نمیکنه😑🤦🏻‍♀️

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
چون دختر ساده درسخون سواد داره خودشو در اختیار هر کسی نمیذاره و قدر خودشو میدونه و دوست داره به یه ا ...

با اینکه خودم جزو همین نچرالام ولی این حرف فقط گول زدن خودمونه همه پسرای خوب نود درصدشون میرن سراغ همونا

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم