2777
2789
عنوان

دخترا پسرای نچرالو نمیپسندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 61 پست

پسرا عملی خوشگل ولی در عین حال نچرال دوست دارن 

حالا انگار خودشون کین

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرم ک نمیپسندن😐مسخره کردین خودتونو؟ خودشون چه تحفه ای هستن ک در به در دنبال این هستین که اونا ...

بحث الان فقط پسندیدن نیست میگه تو سر کار ش یه داف اومده که حقوق و امتیاز بیشتری از بقیه داره

عه😐من که ندیدم 

اره نچرال ها خیلی کم انتخاب میشن یا هم بعدا معمولا با یه پلنگ بهشون خیانت میشه

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
اره نچرال ها خیلی کم انتخاب میشن یا هم بعدا معمولا با یه پلنگ بهشون خیانت میشه

بعد میرن عمل میکنن تبدیل به پلنگ میشن😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بعد میرن عمل میکنن تبدیل به پلنگ میشن😂😂

اره متاسفانه 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

سلام شعله زرد زعفروتی

من یه مردم ومجردم هستم

اون رییس همکار دافتون رو فقط برای لاس زدن وسر گرمی وموقتی وهوس بازی می خواد

هر پسری دنبال یه دختری می گرده که اهل زندگی باشه

مثلا من به یه دختر خوشگل که میرسم میگم دوسومش ارایشه

شاید برای تفریح وسرگرمی ولاس زدن یه خندهوای بکنیم یا باهاشون حرف بزنیم ولی برای زندگی وازدواج اصلا روشون فکر نمی کنم

مطمئن باشه اینجوری خواهر گلم

راستش من یه اقایی و صادقانه چندسال قبل ؛ دوس داشتم بعد که باهم حرف میزدیم کم کم بهم میگفت چرا مثل بقیه دخترا ارایش نمیکنی چرا مثل اونا لباس نمیپوشی و عکس نمیزاری... خیلی از مقایسش دلم شکست من نه بد تیپم نه واقعا بدمیگردم ... کلی درماه لباسای متنوع و شیک میپوشم اما اهل عمل و پارتی و مشروب نبودم ... من خیلی پاک دوسش داشتم ولی وقتی اینو بهم گفت خیلی خرد شدم و اعتماد ب نفسمو گرفت..امیدوارم واقعا هنوزم پسرایی باشن که دخترارو از رو ظاهر فقط انتخاب نکنن و به سلیقه سبک زندگیشون احترام بزارن🥺