2777
2789
عنوان

برای اضطراب رانندگی چی خوبه

271 بازدید | 27 پست

هرکار میکنم ترسم نمیریزه و یسره ممانعت میکنم از نشستن پشت فرمون

اگه ام بشینم همش جاهای خلوت و سریع ۲تاماشین ببینم وایمیستم شوهرم بشینه

چیکارکنم توروخدا راهکار بدید

خودمم خسته شدم از این حالتم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

منم همسنم یعنی بهترین دست فدمونو دارم تو گواهی نامه بار اول قبول شدم هرکی رانندگیمو میبینه تعریف میکنه ولی اعتماد بنفس ندارم بشدت میترسم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همسنم یعنی بهترین دست فدمونو دارم تو گواهی نامه بار اول قبول شدم هرکی رانندگیمو میبینه تعریف میک ...

منم گواهی نامه دارم از ۷سال پیش ولی نتونستم رانندگی کنم 

تازگیا ۳جلسه با مربی برداشتم و گفت عالی هستی برو رانندگی کن ولی استرسم خیلی زیاده

تنها برو و از جاهای خلوت شروع کن اگه بدونی کسی نیست کمکت کنه مجبوری کوتاه نیای و ادامه مسیر رو بری ...

مربیمم گفت تنها برو ولی میترسم یجا بشینمو نتونم رانندگی کنم تا یکی بیاد دنبالم😑

من ده سال گواهینامه گرفتم هفت  سال هم میشینم اما جاهای شلوغ استرس میگیرم.دستام یخ میزنه و دسشوی ...

واقعا؟

من چندروز پیش جلوم ماشین اومد ترمز کردم 

همسرم هرچی گفت برو نتونستم هی میگفت پشتت پر ماشینه برو نتونستم ماشینارم میدیدم بیشتر استرس میگرفتم

انگار قلبم تو دهنم بود

منم همسنم یعنی بهترین دست فدمونو دارم تو گواهی نامه بار اول قبول شدم هرکی رانندگیمو میبینه تعریف میک ...

دقیقا منم همینطور اوایل خیلی خوب بودم هرچی میگذره بیشتر اعتماد بنفسمو از دست میدم فکر میکنم بخاطر اینه ک تو این مدت رانندگی بلاخره طبیعیه یکم خطا کنی بوق بزنن بهت یا حواست نباشه اما اینجور نیست ک ماشینو یجا بزنم همینو اطرافیانم خیلی تحسین میکنن میگن خطا داری ولی حواس پرت نیستی کنترل میکنی ولی بخاطر این خطاها داره اعتماد بنفسم کم میشه و دیگه خیلی کم رانندگی میکنم

یعنی تا کی ؟

تا وقتی ک ببینی رو ماشین تسلط داری میتونی مواقع ضروری کنترل کنی از ماشینا نترس تو با سرعت مجاز با رعایت قوانین رانندگی کن کار به بقیش نداشته باش باید تو رانندگی فرز و حواس جمع باشی با بیخیالی و سلو سلو نمیشه رانندگی کرد

تا وقتی ک ببینی رو ماشین تسلط داری میتونی مواقع ضروری کنترل کنی از ماشینا نترس تو با سرعت مجاز با رع ...

من تو نیم کلاج اصلا نمیتونم تمرکز کنم خیلی برام سخته بقیشو باز بهترم

فردا میخوام برم آزمون بدم خسته شدم هم وقتم هم پول رد میشه چندین باره

چرا عزیزم؟

امیدوارم فردا قبول بشی

من بار دوم قبولشدم ولی چه فایده استرس لعنتی نمیزاره رانندگی کنم