2777
2789
آره درسته. هرگز پشیمون نمیشی. زمانی که یه مرد واقعی و حمایتگر اومد سر راهت میفهمی که چه تصمیم درستی ...

برام دعا کن🙏🏼

همش دستم ب‌گوشیه برم‌بهش پیام بدم

اما جلو خودمو میگیرم😭

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
میدونم مشاورم گف چون خودش با اینکاراش‌همه سرزنشش میکنن محبت میکنه ک محبت بگیره اما خب احساس بهم داش ...

الان باید تصمیم سخت و بزرگی بگیری ولی نتیجه شو که بعداً ببینی خدارو هزاران بار شکر می‌کنی که از این جدا شدی

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن🙏🏼 همش دستم ب‌گوشیه برم‌بهش پیام بدم اما جلو خودمو میگیرم😭

الهی به حق صاحب الزمان بهترین زندگی و بهترین همسر تو سرنوشتته. الهی به حق پنج تن آل عبا خوشبخت دو عالم بشی عزیزم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الهی به حق صاحب الزمان بهترین زندگی و بهترین همسر تو سرنوشتته. الهی به حق پنج تن آل عبا خوشبخت دو عا ...

مرسی از مهربونیت با این دعاهات و صحبت هات ته دلم یکم روشن شد

ایشالا دعاهای خیرت‌ صدبرابر ب‌زندگی خودت بردگردن🙏🏼😍

ببین عزیزم شوهر منم بیش فعال بوده و من نمیدونستم متاسفانه خیلی رفتارای زننده داشتوغیر قابل تحمل خیانت های پی در پی تمایلات غیرمعقولو غیر عادی خیلی بد ولی بخاطر یه سری دلایل پاش موندم تا بچه دار شدمو بچم بزرگ شد و 5سالگی شروع کرد به یه سری رفتارای غیر عادی پسرم واقعن وحشی بود خیلی ازار دهنده بود واقعن عذاب میکشیدم همیشه از همه عقب بود در صورتی که خیلی باهوش بود با بچه ها سازش نداشت همه میگفتن کشیده به باباش باباشم بچگی اینحوری بود رفتاراش کلن شبیه باباش شده بود  بردمش دکتر تشخیص بیش فعالی داده شد براش و شروع کرد به مصرف دارو من بعد از کلی تحقیق تازه فهمیدم دلیل رفتارای کثیف پدرشخیانتای پی در پی و اینحور چیزاش همش دلیلش بیش فعالی لعنتی بودو خودم نمیدونستم و هنوز که هنوزه نتونستم قانعش کنم که مشکل داره وباید درمان بشه با درمان پسرم مخالفت میکنه و اینکه تو 7 سال زندگی مشترک هیچوقت خیانتاش قط نشد هرروزم بیشتر شد الان یک زندگی بسیار بسیار مضخرف دارم سردو بی روح که تصورشم سخته حس تنفر شدیدی به همسرم پیدا کردم بااینکه قبل ازدواج عاشقانه باهاش ازدواج کردم من فهمیدم که بیش فعالی تو بچگی ممکنه درمان بشه ولی تو بزرگسالی شاید 5 درصد تاثیر گذار باشه دارو و بیش فعالها به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان دست از کاراشون بر نمیدارن پس کاری که میکنی بهترین کاره مطمن باش 

همسرشماهم توسایت شرطبندی بود؟

نه اینجور ادما یه گیری دارن یه علایقی دارن که دست خودشون نیست هر اتفاقی هم بیفته هر عواقبی هم که داشته باشه اون علایقشونو دنبال میکنن دست خودشونم نیست شوهر من گیرش رو خیانته برا شمام سایت شرط بندی ولی از ریشه مشکلشون یکیه 

ببین عزیزم شوهر منم بیش فعال بوده و من نمیدونستم متاسفانه خیلی رفتارای زننده داشتوغیر قابل تحمل خیان ...

جدااا؟؟

مشاور بهم گف بیشفعالی ارثیه و به بچت احتمال نوددرصد میرسه ریسک نکن زندگی پرچالشی داری ازین ور باید مدام همسرت کنترل کنی ازونور اگ بچه بیاری دردسرای دیگ

و پیر میشی

تا عقدی جداشو...

الانم همسرم دارو میخوره و مناسفانه من این قضیه رو بعد از هشت ناه از عقد فهمیدم و خانوادش پنهان کرده بودن

و حتی الانم ک خود همسرم گفته میکن چیز خاصی نبوده دکتر گفته خوب میشه 

ازینکه امقدر با دروغ اومدن جلو خیلی دارم عذاب میکشم

ازین ور اینکه همسرم التماس میکنه بمون و کمکم کن

و من میدونم این زندگی درست نمیشه چون ب قول شما علت ریشه ای داره

مرسی از مهربونیت با این دعاهات و صحبت هات ته دلم یکم روشن شد ایشالا دعاهای خیرت‌ صدبرابر ب‌زندگی خو ...

فداتشم عزیزم. ممنونم از قلب مهربانت.

میگم اگر منو یادت بود خبر خوشبختی تو بهم بده. خوشحال میشم عزیزم.

الهی به حق این وقت عزیز عاقبت بخیر بشی خواهر جون

نه اینجور ادما یه گیری دارن یه علایقی دارن که دست خودشون نیست هر اتفاقی هم بیفته هر عواقبی هم که داش ...

اره دقیقا ازینکه ناراحتم میکنه خیلی عذاب میکشه

اما متوجه شدم دست خودش نیس😞

فداتشم عزیزم. ممنونم از قلب مهربانت. میگم اگر منو یادت بود خبر خوشبختی تو بهم بده. خوشحال میشم عزیز ...

چشم عزیزم حتما

ادم کسایی ک ی کورسوری امید تو‌دلشون روشن کردن تو اوج سختی فراموش نمیکنه🙏🏼❤️

ببین عزیزم شوهر منم بیش فعال بوده و من نمیدونستم متاسفانه خیلی رفتارای زننده داشتوغیر قابل تحمل خیان ...

یکم از کارهای غیرعادی‌همسرت‌میگی؟

خداروشکر من از بعد طلاقم خیلی میترسم از دید مردم  دلتنگی بعد از تنهایی از همه چی😭

من هزاران برابر بدتر شما بودم یه ادم به شدت وابسته تا دو سال بعد جدایی زجر کشیدم ولی بعد دو سال تموم شد البته همه چی یهو تموم نشد یه سال اول یا کمتر حتی دوسش داشتم دلم تنگ میشد گریه می کردم شبا ینی جون میدادم بعدش یه سال دوم ازش متنفر شدم نفرین می کردم و بازم گریه بعدش دیگه چندماه اخر یواش یواش خنثی شدم و تمام 

خیلی سخت بود نمیگم نبود ولی می ارزید باید این سختی رو به جون بخری من در کنارش خیلی خیلی به خودم و هیکلم و تبپم می رسیدم و سرکار رفتم و مستقل شدم و یه وجهه اجتماعی خوب با همه دخترای فامیل فرق داشتم از همه سرتر بودم خداروشکر و خیلی هم خواستگار داشتم و به همشون نه می گفتم انگار می خواستم عقده شوهرمو که منو پس زده بود رو بقیه خالی کنم و پسشون می زدم ولی بالاخره بعد پنج سال عاشق شدم و این دفعه دیگه تو تله افتادم الان با عشقم ازدواج کردم و خدارو صدهزار مرتبه شکر راضیم 

ببین من یه ادم عقده ای شده بودم برای پسرا خودمو خوشگل می کردم هیکل خوب لباسای خوب اون بدبختا عاشقم می شدن ولی من محل نمیذاشتم