2777
2789
دوستم... ازدواج کرد... شوهر دومش فوق العاده س... بچه هم داره ولی هنوز خواب قبلی رو میبینه با اینکه ...

من عصن نمیدونم بتونم تحمل‌کنم یا ن

خیلی سخته برام

خیلی

نمیدونم چیکار کنم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تو عقد شوهرم گفت میخوام طلاق بدم و دعوامون بزرگ شد. رفتم خونه بابام تا ۴۰ روز نه زنگ زدم نه پیام دادم. منتظر بودم طلاق بده. دلم براش تنگ نمیشد حقیقتش، ولی همش به خدا گله میکردم که این زندگی حق من نبود و ای کاش این ازدواج سر نمی گرفت.

چطور تو این شرایط دلت براش تنگ میشه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

هیییی من توام یا تو منی  .. . .   جداشو  تهش مث من با ی بچه جدا میشی    ...

26

اره منم مشاور گف اگ جدانشی مجبوری با ی بچه جدایشی

عقلم ی چیز میگ‌دلم ی چیز

ببین من تو عقد شوهرم گفت میخوام طلاق بدم و دعوامون بزرگ شد. رفتم خونه بابام تا ۴۰ روز نه زنگ زدم نه ...

شوهرم خیلی مهربونه خیلی محبت میکنه

اما تو این سایتهای کوفتی رفته  و کلی بدهی بالااوردت هرچقد تهدیدش کردم

محبت کردم نرو 

ی مدت نرف‌دوباره رف

وقتی مشکلت اخلاقی نباشه و بخای حداشی خیلی سخته 

چون‌دوسش داری

نمیدونم بیا بهمون حالی کن

آخه مردی که این همه عذاب داده و زندگی و جوونیتو هدر داده با کدوم منطق دلت براش تنگ میشه؟

خواهش میکنم یکم بزرگ شو.

اون می‌ره سراغ زندگی و پیشرفتش، تو می مونی با دلتنگی برای کسی که لایقش نیست؟

واقعاً عجیبه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهرم خیلی مهربونه خیلی محبت میکنه اما تو این سایتهای کوفتی رفته  و کلی بدهی بالااوردت هرچقد ت ...

منطقی باش. اون چون نسبت به شما کمبود داره بهت محبت می‌کنه که کمبودش رو جبران کنه. وگرنه اگر ازت بالاتر بود اینقدر مهربون نمیشد. باور کن حقیقته 

منطقی باش. اون چون نسبت به شما کمبود داره بهت محبت می‌کنه که کمبودش رو جبران کنه. وگرنه اگر ازت بالا ...

میدونم مشاورم گف

چون خودش با اینکاراش‌همه سرزنشش میکنن محبت میکنه ک محبت بگیره اما خب احساس بهم داشتیم😒

بنظرت تصمیم درسته پشیمون نمیشم؟؟

میدونم مشاورم گف چون خودش با اینکاراش‌همه سرزنشش میکنن محبت میکنه ک محبت بگیره اما خب احساس بهم داش ...

آره درسته. هرگز پشیمون نمیشی.

زمانی که یه مرد واقعی و حمایتگر اومد سر راهت میفهمی که چه تصمیم درستی گرفتی