2777
2789
یکم از کارهای غیرعادی‌همسرت‌میگی؟

مثلن تمایلات زیادی به روابط غیر اخلاقی داره روابط جنسی با چندین نفر تو ذهنش بی خیالی تو زندگی اصلن خیلی بی خیاله یکسر در حال خیانته یکسر سرش تو گوشیه یا تلوزیون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خودش مهمه اصلن نمیفهمه من بچه ارو مهد ثبت نام کردم نکردم یا لباس داریم نداریم خیلی بی خیاله دست خودش نیست من 7 سال باهاش جنگیدم درستش کنم ولی بعد 7 سال فهمیدم دست خودش نروده مغز اینجور دستور میداده 

کتک میزنه عصبی بشه کنترل رو رفتارش نداره اعصابش خرد بشه بچه ارو یجور میزنه نفسش قط بشه 

وای ن این اینطور نبود

عصن دست بزن نداره و خیانت و اینا اهلش نبود تو این ی سالی ک بودم

خیلیم مهربونه

اما خب مثن ب سرش میزنه ی چیز بخوره حتی اگ بد‌باشه میخوره  به عواقب فکر نمیکنه...

یکم  بیخیالو هست مثن من حرص بخورم این ارومه..

یا سر قضیه همین بازی هزاربار قول‌ داده اما خب‌دوباره‌رفته

این اخریا چهارماه بود نرفت بازم‌رفته ک دیگ من گفتمش نمیتونم اعتماد کنم بهتون 

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
من هزاران برابر بدتر شما بودم یه ادم به شدت وابسته تا دو سال بعد جدایی زجر کشیدم ولی بعد دو سال تموم ...

خداروشکر ک از زندگیت راضیه

مهم همینه

امیدوارم منم بتونم راه درست و برم و راضی باشم و خوشحال😢😞

مثلن تمایلات زیادی به روابط غیر اخلاقی داره روابط جنسی با چندین نفر تو ذهنش بی خیالی تو زندگی اصلن خ ...

از کی متوجه این اخلاقاش شدی

مثن قبل ازدواج و دوران عقد هم اینطور بود؟؟؟

از کی متوجه این اخلاقاش شدی مثن قبل ازدواج و دوران عقد هم اینطور بود؟؟؟

نخیر اصلن خیلی مهربون بود خیلی عاشق بود قبل ازدواج بعد ازدواج متوحه خیانتای پی در پیش شدم بعد از چتاش با دخترا فهمیدم این روابط چند نفره دوس داره بخاطر همین نمیتونه به من پایبند باشه اوایل دست بزن نداشت خودشو میزد کم کم دستش سمت من دراز شد 

نخیر اصلن خیلی مهربون بود خیلی عاشق بود قبل ازدواج بعد ازدواج متوحه خیانتای پی در پیش شدم بعد از چتا ...

ای خدا 

بنظرم‌ تو ک واش موندی ببرش روانپزشک ی قرصایی بهش میده حداقل شاید ارام بخش باشه وانقدر عصبی و دست بزن نداشته باشه