2777
2789
عنوان

معلم مقصره یا دانش اموز؟؟؟؟

1695 بازدید | 54 پست

یه پسر بچه ای که سال اول دبستان باشه، تو خونه تکالیفشو خوب بنویسه حتی املا نویسیش تو خونه خوب باشه ولی تو مدرسه وقتی معلم املا یا مشق میگه نتونه انجام بده بنظرتون معلم مقصره ؟ 

معلم هر روز تو دفترش یه چیزی مینویسه، یروز مینویسه املا میگفتم دقت نکرده، یروز مینویسه از همه اخر تموم کرده، بچه رو برده نیمکت اخر تنها گذاشته، در حالی ک تو خونه خوب مینویسه و یادمیگیره، حتی املا رو هم تو خونه خوب مینویسه ولی تو مدرسه وقتی معلم میگه نمیتونه، 

هفته دوم مدرسه هم معلم میگف خیلی بازیگوشه، اینجوری بشه نمیزارم بیاد کلاس، بهش گفتم خب بچه سال اولیه که مدرسه میاد، اونم هنوز دو هفته نشده انتظار داری مثل بچه بزرگتر رفتار کنه؟ 😐خودم قبول دارم بازیگوشه ولی اخه چه انتظاری از بچه ای که دو هفته میره مدرسه داره، اخرش حرفی پیدا نکرد گف حتما مشکل داره ببر مشاور. 

احساس میکنم از اون موقع با بچه سر لج افتاده، هر روز یچیزی تو دفترش مینویسه، در حالی که تو خونه کلی تمرین میکنیم حتی فیلمشم برا معلم میفرستیم ولی باز وقتی معلم میپرسه یا میگه، میمونه. 

این معلمم با تعریف اشناها خودمون انتخاب کردیم و از کلاس معلم دیگه دراوردیم و تو کلاسش گذاشتیم حالا هم نمیتونم برم بگم معلمشو عوض کنن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی مامانا فقط میگن تو خونه خوب مینویسه...عزیزم معلمش دروغ که نمیگه احتمالا اضطراب داره یا حواسش پ ...

اخه من تو خونه بجز گوشزد و تمرین چکار دیکه ای میتونم بکنم ک معلم هر روز هر روز یجیزی مینویسه؟ 

من معلم کلاس اول بودم  والدین می امدن می گفتن بچه تو خونه خوبه نمی دونم چرا مدرسه اینجوریه  بعضی هاشون به دلیل اضطراب بود بعضی هاشون مادرشون چون کمک می کرد تو خونه می تونستن بنویسن واسه همین وقتی مادر نبود بدون تکیه بهش نمی نوشتن 

درکت میکنم معلما با یکی لج کنن دیگه آروم نمیشن

من دوره دبیرستان با معلم دینی لج افتاده بودم دیگه میخواستم دستشویی هم برم نمیزاشت یادمه یکبار سر کلاسش پریود شدم گفتم میخوام برم wc انقدر داد و بیداد کرد که من مجبور شدم بدون اجازه برم بیرون و وقتی برگشتم دیدم معلممون رفته ناظم صدا زده که فلان دانش آموز سرخود رفته دستشویی (خجالت میکشیدم به ناظم و معلم بگم پریود شدم مجبور شدم برم wc)

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤