یه پسر بچه ای که سال اول دبستان باشه، تو خونه تکالیفشو خوب بنویسه حتی املا نویسیش تو خونه خوب باشه ولی تو مدرسه وقتی معلم املا یا مشق میگه نتونه انجام بده بنظرتون معلم مقصره ؟
معلم هر روز تو دفترش یه چیزی مینویسه، یروز مینویسه املا میگفتم دقت نکرده، یروز مینویسه از همه اخر تموم کرده، بچه رو برده نیمکت اخر تنها گذاشته، در حالی ک تو خونه خوب مینویسه و یادمیگیره، حتی املا رو هم تو خونه خوب مینویسه ولی تو مدرسه وقتی معلم میگه نمیتونه،
هفته دوم مدرسه هم معلم میگف خیلی بازیگوشه، اینجوری بشه نمیزارم بیاد کلاس، بهش گفتم خب بچه سال اولیه که مدرسه میاد، اونم هنوز دو هفته نشده انتظار داری مثل بچه بزرگتر رفتار کنه؟ 😐خودم قبول دارم بازیگوشه ولی اخه چه انتظاری از بچه ای که دو هفته میره مدرسه داره، اخرش حرفی پیدا نکرد گف حتما مشکل داره ببر مشاور.
احساس میکنم از اون موقع با بچه سر لج افتاده، هر روز یچیزی تو دفترش مینویسه، در حالی که تو خونه کلی تمرین میکنیم حتی فیلمشم برا معلم میفرستیم ولی باز وقتی معلم میپرسه یا میگه، میمونه.
این معلمم با تعریف اشناها خودمون انتخاب کردیم و از کلاس معلم دیگه دراوردیم و تو کلاسش گذاشتیم حالا هم نمیتونم برم بگم معلمشو عوض کنن.