2777
2789
عنوان

معلم مقصره یا دانش اموز؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 54 پست
هیچکدوم مقصر نیستن  با بچت صحبت کن بگو مامان جون من میدونم ک تو خونه راحت تر می‌نویسی ولی د ...

والا صحبتم کردم جواب درست حسابیم نمیده. نمیدونم میترسه یا چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من تو خونه بجز گوشزد و تمرین چکار دیکه ای میتونم بکنم ک معلم هر روز هر روز یجیزی مینویسه؟ 

عزیزم قبول دارم که معلم میتونست یکم بهتر برخورد کنه 

ولی احتمالا همونطور که گفتین منم حدس می‌زنم با بچه تون سره لج افتاده و میخواد ثابت کنه پسرتون تو کلاس حواسش نیست و اینا اگه میشه حتما معلم شو عوض کنید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ات استرس داره  معلم هم  بلد نیست باهاش راه بیاد ،کاش به این معلما بیشتر ازهمه درس روانشناسی کودک یاد بدن ،با معلمش حرف بزن بگو یه مدت بهش سخت نگیره بعدش اگه میتونی تکالیفشو تو شاد بفرس مثلاً فیلم روخوانی ازش بگیر بفرس تا یکم استرسش کم بشه 

نمیشه گفت کی مقصره،هنوز که اوله سال هست چه املایی،پسر منم اوله اما دیکته شروع نشده،بچه های اول تا زمستون راه میوفتن اصلا نگران نباش نسبت به حرفای معلمش هم واکنش نشون نده

اخه من تو خونه بجز گوشزد و تمرین چکار دیکه ای میتونم بکنم ک معلم هر روز هر روز یجیزی مینویسه؟ 

پسرمنم اوله.یه پسر توی کلاسشون وقتی نگاش کنی،میگی مظلوم وساکته.. ولی تواین یک ماه بحدی همه رو اذیت کرده که احتمالا اخراج میشه.کتاب پسرمو خط خطی،کرد.اون یکیو هل میداد توسریکی دیگه میزد.. بامداد تیز رو دست یکی خط کشیده بودزخم شده بود..درسشم میخوند..ولی معلم عاصی،شده ازدستش

پارسا پسرمامان😍
احتمالا پسرت بیش فعالی و عدم تمرکز داره حتما پیش یه مشاور کاربلد ببرش معلم که باهاش پدرکشتگی نداره

پدر کشتگی نداره ولی بعضیا اینجورین که در مقابل بچه فقط باید حرف خودشون تایید و قبول بشه من احساس کردم معلمه اینطوریه میخواد ثابت کنه به مادر که پسرش واقعا مشکل داره...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ممکنه جفتشون مثلا هم بچه چون جو کلاس متفاوته هنوز نتونسته با اون جو کنار بیاد

هم معلم که چون کلاس شلوغه نمی‌تونه به پای دل همه وایسه 

بلاخره کلاس عمومی قواعد خودشو داره اون بنده خدا شاید همه تلاششو می‌کنه ولی باید کل کلاسو در نظر بگیره دیگه

در نهایت هم حضوری با معلمش صحبت کن 

هم هز خود پسرت بپرس

هم اگر امکانش بود یه کلاس دیگه‌ایی که شبیه مدرسس یعنی تعداد بالاس بفرست ببین اونجا چجوریه

منم میگم علائم بیش فعالیه  چون هم خیلی بازیگوشه هم احتمالا تمرکز نداره

اخه بازیگوشه ولی زیاد نه ک بشه بیش فعال

تو خونه هم تمرکز داره هم خوب انجام میده فقط مدرسه اینجوری هس

تو پیش دبستانی هم اصلا اینجوری نبود و اتفاقا معلمش همش تعریفشو میکرد