2777
2789
عنوان

طلاقم ثبت شد نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 95 پست
عزیزم میگی بچه ات زیر ۶ماه و۱ساله تو مراحل طلاقی! یعنی تو دوران بارداری اقدام به طلاق کردی؟!همسرتون ...

اره عزیزم وقتی شش هفت ماهه بودم . همه چیزو حدودی گفتم  دقیقا نمیدونم . بزرگترای من ک میگن طلاق   طلاق صلاح منه  ولی بچم نگرانشم   

نه بجه ندارم ۲۱ سالمه   امسال ۴ سال میشه که  عروسی کردم اطرافیان فشار میارن بجه بیار ...

همین فشارو به منم میوردن،هنوز سنی نداری خوب فکراتو بکن اگه میخوای جدا بشی بچه نیار اگه هم شوهرت مرد خوبه اون سرچو بزار پای نادونیش شاید از یکی شنیده از رو کنجکاوی یه چیزی سرچ کرده تو ذهنش نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبل تون هست گفتی شوهرت خیانت کرده یا خودت تمایل به خیانت داشتی؟ ازدواج در سن کم که عقل ...

عزیزم چه حرفایی میزنید گفتم ی اقایی محل کارم بهم نظر داره  کجاش رابطه داشتم   طرف متاهلم هس ده تا دوس پسر داره  میدونید ک کارای طلاق طولانیه من از زمان بارداریم دنبالش بودم   .   بعدشم الان ک جداییم قطعیه نمیتونم به کسی فکر کنم ؟؟؟ نمیتونم زندگی کنم هنوزم پایبند شوهر عزیزتر از جانم باشم ک بهم خیانت کرد و  اعتیادم داشت   بعدشم اعتیاد به کراک و شیشه نبود  . اعتیاد به فرصای عصاب وروان بود

اصلا غصه نخور کسی که مشکل روحی داره و خیانت هم کرده ولش کن بره گم شه فقط فکرت بچت باش و خودت شاد با ...

والا تازه یهفته پیش تاپیک زدم گفتم ی اقایی بهم نظر داره همه میگن  با اون اقا رابطه داری درحالیکه توروخدا متن تاپیک قبلمو بخون من این هفته طلاققم کلا ثبت شد و تموم   . . مسلما یعالمه وقته دنبال کاراشم   خب حقم دیگ زندگی نیس ؟؟؟ نمیتونم به شخص جدیدی فکر کنم؟؟؟ خوبه شوهرم زن و بچه داشت میرفت کافه و رل زدن بعد منه بدبخت  طلاقم گرفتم عیبه عیبه 

اینجاس میگن  ما گناهو نمیبینیم مگر ی زن انجامش بده  حقه حققققق

اخه افسردگی شدید داره قرصای عصاب میخوره محبت طلب و ایناس و اینکه یبارم خیانت کرد چون من همش سر قرص خ ...

بفرما همه چی تمومه!

رابطه ش با بچه ش چطوره؟

بچه رو بده بهش، یه مدت دوریشونو تحمل کن شاید مستاصل شد و مجبور شد خودشو اصلاح کنه

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
بفرما همه چی تمومه! رابطه ش با بچه ش چطوره؟ بچه رو بده بهش، یه مدت دوریشونو تحمل کن شاید مستاصل شد ...

بچه زیاد نمیخاد فقط وابسته منه   اونم چون مم خیلییی مهربونم  درکل باهاش

بچه زیاد نمیخاد فقط وابسته منه   اونم چون مم خیلییی مهربونم  درکل باهاش

اگه میخوای برگرده و حداقل تلاش کنه واسه اصلاح خودش فقط یه راه داری، بچه رو بده بهش بگو خانواده م نپذیرفتن یا هر چی که خودت میدونی، به یه هفته نرسیده هم برمیگرده هم به غلط کردن میوفته هم شرط و شروطتو قبول میکنه

بنظرت چجور فراموشش کنم  

اصلا وقتی انقد دوسش داری چرا به جای اینکه واسه دل خودتو پدر بچه ت تلاش کنی که بسازیش تو فکر فراموش کردنی؟

از قدیم گفتن هیچ بدی نرفته جاش بهتر بیاد

اصلا وقتی انقد دوسش داری چرا به جای اینکه واسه دل خودتو پدر بچه ت تلاش کنی که بسازیش تو فکر فراموش ک ...

فک کردی نکردم ؟؟؟ من خیانتشم بخشیدم اعتیادم گفتم بریم دکتر  صدبار فرصت دادم  ولی اون تو این باغا نبود . عاشق خوش گذرونی و مجردی و ددر دودور . منم باشم که  از همه با وفاتر و بهترم