2777
2789
عنوان

خاستم امروز خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 58 پست

وقتی یه زن توجه کافی از همسرش نگیره و یه کمکی نداشته باشه ک در روز نیم ساعت بچه شو بگیره میشه شما ... عزیزم شده نیم ساعت در روز بچه هارو بسپر به همسرت و بگو اصلااااااا فک کن مادری ندارن سراغ منو نگیر و بعد ریلکس کن ... 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
همش بهانه الکی همش میگ بی حوصلم ..میگ خستم همش گریه میکنه ..با داداشش سر چیزای الکی گریه میکنه پسر ب ...

برا اینا رگتو بزتی!!! ۹۰ درصد بچه ها همینن و مادرا با عشق کنار میان باهاشون...شما برو دکتر ارامبخش شاید داد بهت

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش چطور رفتار میکنی؟! یعنی شما حوصلشو داری؟ با هردوشون مثل هم رفتار می‌کنی ؟

فک میکنم مشکل از خودمه شوهرم میگ تو بچه رو دیوانه کردی چون با لطافت باهاش بر خورد نکردی

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
همش بهانه الکی همش میگ بی حوصلم ..میگ خستم همش گریه میکنه ..با داداشش سر چیزای الکی گریه میکنه پسر ب ...

صبورباش درست میشه بچه هاتواین سن اینجورین خودتوبه بی خیالی بزن وحساس نباش این روزی برات خاطره میشن

برا اینا رگتو بزتی!!! ۹۰ درصد بچه ها همینن و مادرا با عشق کنار میان باهاشون...شما برو دکتر ارامبخش ش ...

خدایا کمکم کن تورو خدا برام دعا کن به آرامش برسم 

خب رفتارهای خودت روی بچه تاثیر گذاشته . اینطور پیش بری بچه ی کوچکت هم همین میشه . ضمن اینکه عذر می‌خوام اما شما به شوهرت میگی احمق چون نمیزاره بچه بره مشاوره کودک اما به خودت که نمیری خودت رو درمان کنی نمیگی احمق؟!!

اسی ببخشید اینو میگم ولی یهویی یادم اومد.. زودتر پیگیری کن حالا هر مشکلی ک هس

من یبار شنیدم ی خانمی ب جنون رسیده بود بچه کوچولوشو میزاره تو ابکش با چاقو ریز ریز میکنه😐😐😐😐بعدم با چاقو میافته دنبال بچه بزرگترش ک اون فرار میکنه. همسایه ها  میان. بهرحال اخرش تیمارستانی شد😱

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

بچه ها همه همینن، پسر هم که باشن شلوغ تر. 

به خودت و بچه ها سخت نگیر. 

دلیلشو ازشون بپرس؟ ببین چرا بی حوصله هستن

همش نزار تو خونه باشن ببر بیرون. 

فکر کنم اولی باید مدرسه باشه، مگه مدرسه نمیره؟ 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
وقتی یه زن توجه کافی از همسرش نگیره و یه کمکی نداشته باشه ک در روز نیم ساعت بچه شو بگیره میشه شما .. ...

مشکل اینه ک تو بچگی از مادرم پرخاشگری دیدم الانم ک ده ساله ازدواج کردم از شوهرم محبتی ندیدم بچمم تو آینده میشه یکی بدتر از من

من پسر خالم این طوری بود . الان ۸ سالشه . وقتی بچه بود یه مدت خیلی گریه میکرد زنگ بزن مشاوره آنلاین تلفنی اگه شوهرت نمیبره .  خالم تلفنی مشاوره گرفت مشکلشم حل شد 

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

اسی ناراحت نشی ولی فکر کنم شما عصبی هستین منم قبلاً اینطوری بودم وقتی گریه میکرد سرش داد میزدم که گریه نکن ،می ترسوندم ولی از وقتی قرص آرامبخش میخورم به کارای بچه هام خندم میگیره وقتی گریه می کنن بغلشون می کنم شوخی می کنم 

خدایا کمکم کن تورو خدا برام دعا کن به آرامش برسم 

عزیز دلم گاهی باخودت فکنن هزارن زن مث من حسرت همون بچه ها و شولوغیاشو دارن...خدا بهت بدون دردسر داده قدر نمیدونی...تو با ارامش برخورد کن اونام یاد میگیرن کم کم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بچه ها همه همینن، پسر هم که باشن شلوغ تر.  به خودت و بچه ها سخت نگیر.  دلیلشو ازشون بپرس ...

میره پیش ولی صبح ک بیدار میشه میگ کاش مهد نرم حوصله بچه‌ای مهد رو ندارم سر صدا میکنن