وقتی یه زن توجه کافی از همسرش نگیره و یه کمکی نداشته باشه ک در روز نیم ساعت بچه شو بگیره میشه شما ... عزیزم شده نیم ساعت در روز بچه هارو بسپر به همسرت و بگو اصلااااااا فک کن مادری ندارن سراغ منو نگیر و بعد ریلکس کن ...
من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب رفتارهای خودت روی بچه تاثیر گذاشته . اینطور پیش بری بچه ی کوچکت هم همین میشه . ضمن اینکه عذر میخوام اما شما به شوهرت میگی احمق چون نمیزاره بچه بره مشاوره کودک اما به خودت که نمیری خودت رو درمان کنی نمیگی احمق؟!!
من پسر خالم این طوری بود . الان ۸ سالشه . وقتی بچه بود یه مدت خیلی گریه میکرد زنگ بزن مشاوره آنلاین تلفنی اگه شوهرت نمیبره . خالم تلفنی مشاوره گرفت مشکلشم حل شد
در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)
همش بهانه الکی همش میگ بی حوصلم ..میگ خستم همش گریه میکنه ..با داداشش سر چیزای الکی گریه میکنه پسر ب ...
اسی ناراحت نشی ولی فکر کنم شما عصبی هستین منم قبلاً اینطوری بودم وقتی گریه میکرد سرش داد میزدم که گریه نکن ،می ترسوندم ولی از وقتی قرص آرامبخش میخورم به کارای بچه هام خندم میگیره وقتی گریه می کنن بغلشون می کنم شوخی می کنم
عزیز دلم گاهی باخودت فکنن هزارن زن مث من حسرت همون بچه ها و شولوغیاشو دارن...خدا بهت بدون دردسر داده قدر نمیدونی...تو با ارامش برخورد کن اونام یاد میگیرن کم کم
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه