2777
2789
عنوان

خاستم امروز خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 58 پست
به شوهر احمقم میگم ما تو شهرستانیم بحرفم نمیکنه

عزیزم منم دوتا پسر دارم... منم بعضی وقتها از دست دعواهاشون دلم میخوادسرمو بکوبم دیوار... اما وقتی میبنم نیم ساعت بعد صدای قهقهه هردوتاشون میاد خدارو شکر میکنم بابت بودنشون...پسربزرگ منم زود عصبی میشه..زود استرس میگیره‌لکنت داره...درسته مادری بعضی وقتهاخیلی سخته...اما میگم بزرگ میشنتمام شیطنتاشون خاطره میشه

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچمو خیلی میزنم ..بعدش مثل سگ پشیمون میشم ..خدایا منو درد بی‌در مون بگیره الهی ک من بمیرم

عزیزم خستگیها کمبودها و رنجهاتو سر بچت خالی نکن اون فقط یه بچه بی گناهه همین 

هر وقت خواستی بزنیش دندوناتو رو هم فشار بده دستاتو محکم مشت کن نفس عمیق بکش و از شرایط دور شو تا یه کم آروم بشی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم خستگیها کمبودها و رنجهاتو سر بچت خالی نکن اون فقط یه بچه بی گناهه همین  هر وقت خواستی بز ...

حتما عزیزم سعی خودمو میکنم ممنونم

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
پسر من وقتی میره مهد گریه میکنه ک حوصله ندارم ..کاش پسر من شیطون بود و سر وصدا میکرد ..ولی همش بی حو ...

پس باید ببریش دکتر. چون چیزهایی ک میگی با سنش تناقض داره

بچه ۶ ساله و بی حوصلگی؟؟؟؟

احتمالا ویتامینی چیزیش کمه 

منم بچمو خیلی میزنم ..بعدش مثل سگ پشیمون میشم ..خدایا منو درد بی‌در مون بگیره الهی ک من بمیرم

عزیزم ذکر زیاد بگو.ازخدابخواه صبرو تحملتو بالا ببره ذکر یا ودود یا رئوف  بگو،،تا باهم خوب باشن..الا بذکرالله تطمئن القلوب...

پارسا پسرمامان😍
پس باید ببریش دکتر. چون چیزهایی ک میگی با سنش تناقض داره بچه ۶ ساله و بی حوصلگی؟؟؟؟ احتمالا ویتامی ...

ی برادر شوهر دارم چهل سالشه بی حوصله کم رو ..هر چند ماه از خونه میره بیرون سر بازی نرفته موتور و ماشین هم بلد نیست همش میگم نکنه به عموش رفته

عزیزم ذکر زیاد بگو.ازخدابخواه صبرو تحملتو بالا ببره ذکر یا ودود یا رئوف  بگو،،تا باهم خوب باشن. ...

باش حتما ممنون مهربون

ی برادر شوهر دارم چهل سالشه بی حوصله کم رو ..هر چند ماه از خونه میره بیرون سر بازی نرفته موتور و ماش ...

نه.

میشه بچه ۶ ساله رو تغییر داد.

کم حوصله و کم رو بودن توواین جامعه اصلا خوب نیس.

یکم براش وقت بذار و ببین چی میخواد. 

ایشااله ک حل میشع

نه. میشه بچه ۶ ساله رو تغییر داد. کم حوصله و کم رو بودن توواین جامعه اصلا خوب نیس. یکم براش وقت ب ...

مممنونم ایشالله ..برام دعا کن عزیزم

نه چرا ناراحت بشم من از رده عصبانی خارج شدم من دیوانه شدم چه نوع قرص ارامبخشی میخوری

باید زیر  نظر پزشک بخوری به خدا از نون شب واجب تره حتما برو دکتر،من چند بارکه با بچه هام بد اخلاقی کردم از خودم متنفرم ،چون ما دعوتشون کردیم به این دنیا لطفا به خاطر بچه هات امروز رو سعی کن خوب باشی ،،سر تلویزیون شکستن من خیلی عصبانی شدم سرش داد زدم بچم آنقدر گریه کرد وقتی پدرش آمد بدون اینکه به تی وی نگاه کنه بغلش کرد بردش بیرون واسش شیرینی وچیزایی که دوست داره رو خرید گفت بچم استرس گرفته باید حالش خوب بشه اون موقع از خودم متنفر شدم که به یه بچه‌ی ۴ساله ظلم کردم

باید زیر  نظر پزشک بخوری به خدا از نون شب واجب تره حتما برو دکتر،من چند بارکه با بچه هام بد اخل ...

منم از خودم متنفرم ..دعا کن بتونم برم دکتر ..برای حال دلم دعا کن عزیزم