2777
2789
عنوان

خاستم امروز خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 58 پست
فک میکنم مشکل از خودمه شوهرم میگ تو بچه رو دیوانه کردی چون با لطافت باهاش بر خورد نکردی

خیلی حساسیت نشون نده 

تو سنی نیستش که متوجه خوب و بد بشه، بذار یکم بگذره ایشالله درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما ک میگی انقد کم ظرفیت و بی حوصله هستی اصلا نباید بچه میاوردی اونم دوتا.

خاک تو سر من کنن حیف این بچها برا من

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
 اسی ناراحت نشی ولی فکر کنم شما عصبی هستین منم قبلاً اینطوری بودم وقتی گریه میکرد سرش داد میزدم ...

نه چرا ناراحت بشم من از رده عصبانی خارج شدم من دیوانه شدم چه نوع قرص ارامبخشی میخوری

مشکل اینه ک تو بچگی از مادرم پرخاشگری دیدم الانم ک ده ساله ازدواج کردم از شوهرم محبتی ندیدم بچمم تو ...

اگر شوهرت نمیزاره بچه تو ببری روانشناس خودت برو ... یا ی وقتی بزار کتاب بخون که نشی مث مادرت 

منم دقیقا دارم رفتاری ک مادرم‌با من‌میکرد با بچه م‌میکنم گاهی ب خودم میام‌میگم‌ مگه تو قول ندادی اونجور نباشی؟ 

من پرخاش نمیکنم مادرمم پرخاشگر نبود ولی میخوام مدام بچه شش ماهم از همه لحاظ برتر باشه 

بچه شش ماهه رو مدام‌تمرین‌میدم ک‌زودتر راه بره 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
من پسر خالم این طوری بود . الان ۸ سالشه . وقتی بچه بود یه مدت خیلی گریه میکرد زنگ بزن مشاوره آنلاین ...

مرسی عزیزم ممنون

حالا اشکال نداره.  بعضی ها ارزوشون اینه صدا بچه تو خونه بپیچه. بفرستشون کلاسی مهدی جایی تا خسته شن و دیگه میان خونه بخوابن.

من دوستم بچش رو میفرسته ورزش و بعدهم نقاشی.

میگه میاد خونه تا شام میخوره غش میکنه

اونم ۷ سالشه پسر هم هست

اگر شوهرت نمیزاره بچه تو ببری روانشناس خودت برو ... یا ی وقتی بزار کتاب بخون که نشی مث مادرت  ...

من شدم یکی بدتر از مادرم

حالا اشکال نداره.  بعضی ها ارزوشون اینه صدا بچه تو خونه بپیچه. بفرستشون کلاسی مهدی جایی تا خسته ...

پسر من وقتی میره مهد گریه میکنه ک حوصله ندارم ..کاش پسر من شیطون بود و سر وصدا میکرد ..ولی همش بی حوصله هست نق میزنه حرص میخوره

همش بهانه الکی همش میگ بی حوصلم ..میگ خستم همش گریه میکنه ..با داداشش سر چیزای الکی گریه میکنه پسر ب ...

ناراحت نباش

حتما برو روانپزشک دارو بگیر

بچهها خیلی خیل شیطونن ما باید اروم باشیم اونم بادارو

میره پیش ولی صبح ک بیدار میشه میگ کاش مهد نرم حوصله بچه‌ای مهد رو ندارم سر صدا میکنن

عزیزم شما فکر میکنید چرا باید یه کودک ۶ساله حوصله دوستا و هم سن و سال هاشو نداشته باشه؟ 

تو خونه شما یا همسرتون خیلی بهش سخت میگیرید؟ 

بزارید بازی کنه از حالا عین بزرگا باهاش رفتار نکنید. 

تعجب میکنم.. خواهر زاده خودم هم سن پسر شماس بچه همسن خودش ببینه کیف میکنه عاشق بازیه و بیرون رفتنه. 

این بچه با این حرفا قطعا یه مشکلی داره که باید درمان بشه،هر بچه به یه مادر شاد و سرزنده نیاز داره متاسفانه پسرتون از شما تقلید میکنه، چون که میدونید بچه ها همه همه ی حرفا و رفتار و حرکاتشون کاملا شبیه پدر و مادره. و از پدرو مادر الگو میگیرن، پس لطفاً به خاطر خودت که نه به خاطر بچه ها هم که شده با خودت کنار بیا من بهت حق میدم که خسته باشی همه خسته میشیم. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
خدایا کمکم کن تورو خدا برام دعا کن به آرامش برسم 

ببرش بیرون پارکی جایی خودشو تخلیه کنه خسته برش گردون من زمستونا صبح پسرمو میبرم بیرون ساعت یک و دو خسته میاوردمش خونه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اسی ببخشید اینو میگم ولی یهویی یادم اومد.. زودتر پیگیری کن حالا هر مشکلی ک هس من یبار شنیدم ی خانمی ...

منم بچمو خیلی میزنم ..بعدش مثل سگ پشیمون میشم ..خدایا منو درد بی‌در مون بگیره الهی ک من بمیرم