2777
2789
عنوان

خانومای خیاط یه لحظه میاین

232 بازدید | 20 پست

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20231018_160910_instagram_rg0.jpg

این مانتو رو بخوام قد ۹۰ بدوزم 

پشتش هم رنگ طوسی باشه

چقد پارچه طوسی بسه چقد چهارخونه ❤️

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

یه قد توسی میخوای دیگه. پارچه رو از راهش برات برش میزنن نمیشه بگی نصف عرض رو بهم بده. یه قد توسی میخوای با اندازه آستین و بالاتنه از صورتی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغره یا چاق 

برای چهار خونه ۷۰سانت آستین و برای بالاتنه ۴۰ یا ۳۵فکر میکنم کافی باشه 

برای طوسی هم ۶۰ الی ۷۰

بازم از یکی دیگه بپرس 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
لاغره یا چاق  برای چهار خونه ۷۰سانت آستین و برای بالاتنه ۴۰ یا ۳۵فکر میکنم کافی باشه  بر ...

سایز ۴۴ ۴۶

اهه ممنونم

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

لاغره یا چاق  برای چهار خونه ۷۰سانت آستین و برای بالاتنه ۴۰ یا ۳۵فکر میکنم کافی باشه  بر ...

طوسی رو چطور حساب کردی یه قد۹۵پشت میخواد 

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خب باید چاق لاغری همه رو در نظر بگیری ما که نمیدونیم چاقی یا لاغر

سایز ۴۲ ۴۶ برای تولید میخوام 

کم حساب کردم طوسی رو؟

آره دیگه قد پشتش ۹۵رو میخواد اگه اون جلو هم از بغلش درنیاد باید قد اضافه تر بگیره بستگی به عرض پارچه اش داره

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.