2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ - ۵ سال عالیه

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

منم چهار سال فاصله بین بچه هام هست راضیم 

اگه توانش رو داشتم سه چهار تا بچه می‌آوردم دوست دارم حس خواهر برادری رو تجربه کنن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من دخترم ۸ سالشه

تقریبا ۴ سالش بود که باردار شدم ولی نموند

به نظرم این فاصله خوبه اگه شرایطش رو داری بیشترش نکن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

آره خوبه فاصله شون

دوتا بچه خوبه

ولی بنظرم اونی که دهمی هم بیاره هیچ وقت نمیگه پشیمونم  بچه یه شیرینی خاصی داره

ولی تو این زمونه خراب دوتا بنظرم کافیه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

بیچاره دخترت😢چرا باید ازش توقع کمک داشته باشی؟اون یه بچست

نه کمک اونجوری نه که از شب تا صبح اون نگه داره منظورم اینه که دیگه کوچیک نیست که دردسرای اولیه رو داشته باشم همزمان هم به نوزاد برسم هم به اون

هر جور که مطلوب خودت هست,همان باش😊😎
اینجا عاشق بچه آوردن هستن در مورد بچه چهارم و پنجم حرف بزن باهاشون نه دومم😃

بچه آوردن یچیز کاملا شخصیه هرکسی میتونه میاره هرکسی هم نمیخواد نمیاره ربطی هم به اینجا نداره همه جای دنیا همینه!